SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çok kötü oldu
18.09.2018

SEZONA iyi başlayan ve Galatasaray’ı 4-0 mağlup ederek havaya giren Trabzonspor çıkışını sürdüremedi. Sıcak havada oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında kalesinde golü gören Trabzonspor, sonrasında şok yaşadı. Bir türlü organize atak yapamayan Bordo-Mavililer, Anthony’nin de kötü olduğu maçı kaybetti.

Trabzonspor’da sanki rehavet havası vardı. İlk dakikalarda ayakları yere basmayan futbolcuları Alanyaspor’un attığı gol kendine getirdi. Özellikle yan toplarda zaafı olan bir takım bu karşılaşmada da yine kalesinde golü yan toptan gördü. Rakip alanda bir çok pozisyon yakalayan Trabzonspor bunları değerlendiremedi. Rodallega gününde olmayınca, gol ayakları da çalışmayınca 1-0’lık mağlubiyete razı oldular.

TRABZONSPOR bu maçı kazansaydı çok şeyler kazanacaktı. Hem Galatasaray maçı sonrası havaya girecekti. Hem de evinde oynayacağı iki karşılaşma öncesi avantaj yakalayacaktı. Bordo-Mavililerin, rakiplerinin kazandığı haftada kaybetmesi çok kötü oldu. Dün akşam bir çok pozisyon bulan Trabzonspor’da son gol vuruşu bir türlü gelmedi. Burak Yılmaz’ın bir an önce takıma dönmesi lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap