SON DAKİKA
SON DAKİKA


Onursal Başkanımızın anısına
29.04.2024
Sevgili başkanımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Onu çok arayacağız. Bugünkü maçtan alınan 3 puan ve oyuncuların onun resminin olduğu tişörtü göstermesi çok büyük incelikti.
Biz ilk yarı oyunu çok geniş alanda ‘Gaziantep’i yeneriz’ gözüyle oynadık. Antep takımının çok da bir şey yapmaya tarzı yokken iki pozisyon ve soyunma odasına 2-0 geride girdik. Geniş alanda oynanan oyun bizi biraz hırpaladı. Fountas ve Berat daha çok yana oynayan oyunculardı, ikinci devrede iki oyuncu kenara gelip Umut ve Trezeguet’nin oyuna girmesi Trabzonspor’un oyun yapısını tamamen değiştirdi.
Bu kadar geniş alanda oynayan takıma derine oynamak daha iyi oldu. Özellikle ikinci yarıda oyuna giren Umut bunu çok iyi yaptı.
Onuachu sahaya döndü ve biraz daha kendini buldu ve güzel oyununu 3 golle süsledi. Kendisi Trabzonspor için çok faydalı.
Trabzonspor oyunu dar alana çektiği zaman ve derin oynadığı zaman istediğini her maçta alıyor. Arif sol kenarda çok seri ve çabuk, Umut iyiydi, Mendy savunmayı topladı, Onuachu özellikle ikinci devrede çok iyiydi.
Bugünkü oyun Trabzonspor’un kazanmasına yetti. 20 dakikada 4 gol attık. Futbolda en çok çabuk goller 2 saniyede yapılıyor. Dolayısıyla her iki saniyede bir gol atabilirsiniz. Yeter ki o inancı ve hırsı taşıyın.
Ben takımımızı tebrik ediyorum. Hırslı ve istekli olduğumuzda yenemeyeceğimiz takım yok. Teşekkürler çocuklar. Başkanımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap