SON DAKİKA
SON DAKİKA


TTB’nin Karnesi!
2.11.2022

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı TSK’yı ‘kimyasal silah’ kullanmakla suçlayanlara çanak tuttuğu için tutuklandı. Peki TTB bugüne kadar neler yaptı? Bu ilk vukuatı mı?

Bakalım…

Tarih 27 Temmuz 2015…

Dr. Abdullah Biroğlu, 2015’te Diyarbakır’da PKK tarafından kahpece şehit edildi. TTB o dönem Biroğlu’nun katledilmesini kınarken, bölücü örgüte tek bir cümle edemedi (etmedi).

Ne dendi o açıklamada?

“Ülkemizi kan gölüne çeviren, okul sıralarını doldurması gereken yaştaki çocuklarımıza tabutları reva gören, söylemleri ile mevcut çatışma ve şiddet ortamını tırmandıran herkes…”

Ey TTB açıkla… Herkes kim?

Gelin 2018 yılına da şöyle bir göz atalım.

2018’de hemen sınırımızda bulunan Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı düzenlendi.

Yine TTB sahne aldı.

“Biz hekimler uyarıyoruz: Savaş bir halk sağlığı sorunudur. Savaşa hayır, barış hemen şimdi!” denildi.

Ey barış sever TTB! PKK’nın kol gezdiği, IŞİD’in yol kestiği Afrin’de sulh ortamı vardı da, TSK müdahale edince mi barış bozuldu?

…Ve yıl 2022!

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı PKK’ya yakınlığı ile bilinen bir kanalda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK’ya karşı "kimyasal silah kullandığı" iddialarına ‘incelensin’ dedi, TSK’yı suçlar imalarda bulundu.

Aynı Fincancı’nın evinden örgütsel bir kitap, tabanca ve kalaşnikof mermileri ele geçirildi.

Birliğin adı Türk…

Sanı ne?

Önce bu sorunun cevabı bulunsun, gereği neyse yapılsın!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap