SON DAKİKA
SON DAKİKA


Biz Tiyatro Dedik Ama ‘Film’ imiş!
29.10.2019

Karadeniz Gazetesi olarak, DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi’nin öldürülmesini ‘ABD Tiyatrosu’ olarak okurlarımıza sunduk. Bu durumu haberleştirirken, dünya kamuoyunu ve sosyal medyayı yakından takip ettik. Milyonlarca insandan ABD’nin nasıl bir tiyatrocu olduğunun teyidini aldık. ABD, terörü, büyüten, kullanan ve sonunda ipini çeken bir yapı olduğunu bir kez daha yüksek sesle dile getirdik.
Nitekim, merhamet dini olan İslam’ı kullanarak, güya İslam yolunda ‘olmayanlara’ kendince savaş açan ‘malum devlet’ destekli eli kanlı cani, ‘ABD’nin sunumuna göre’ kendini patlatarak yaşamına son verdi. Operasyonu anlatan ABD Başkanı Trump, baskın anını adeta bir ‘film’ gibi izlediklerini söyledi. Biz tiyatro olduğunu yazmıştık, Trump bizim yanlışımızı düzeltmiş oldu… Büyütüp, besledikleri terör örgütü ele başının öldürülmesinin bir film sahnesinden ibaret olduğunu kendi mizacı ve diliyle tüm dünya önünde anlatmış bulundu.
Bölgede birçok terör unsurunu besleyen ve sonunda ipini kendi eliyle çeken ABD’nin yakın süre zarfında aynı muameleyi her fırsatta destekleyip, koruduğu YPG/PKK’ya da yapmasını dört gözle bekliyoruz (!)
Her fırsatta ABD askerlerinin yakınında yer alan ABD Başkanı Trump ile görüşen Türkiye düşmanı Mazlum Kobani’nin de sonunun Bağdadi gibi olması tek temennimizdir. Çünkü terör koluna gezdirdiğiniz masum bir çocuk değil, tüm dünyanın ortak bir şekilde mücadele etmesi gerektiği bir mikroptur!

**

Kritik bir gün…
120+150 saatlik sürecin sonu…
Saat 18.00’da mutabakata göre çekilme süreci tamamlanmalı.
Süreç 18.00’a kadar tamamlanmadığı takdirde, sınırda sıcak saatler yaşanacak.
Barış Pınarı Harekatı bu kez 30 kilometrelik bir alanda değil, 30 kilometrenin dışına taşacak.
Bunun mesajını da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu sözlerle vermişti:, “150 saat. Bitti bitti, bitmediği takdirde oralarda da yine bölgeyi biz kontrolümüze alıp temizliği biz yapacağız. Terör örgütü 30 kilometrenin içinde veya dışında saldırılarını sürdürürse, nereye kaçarsalar oraya kadar kovalayacağız…”  18.00’ı ve sonrasında yaşanacak süreci yakıdan takip etmeye devam edeceğiz.

***

Bugün Cumhuriyet’imizin 96’ıncı yıl dönümü…
Büyük coşkumuzu ve gururumuzu
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu
sözleriyle sizlerle paylaşmak istiyorum;
‘Türk ulusu büyüktür. Özgürlüğü ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak güçtedir. Ve yaşatacaktır… Cumhuriyet, etnik kökeni ne olursa olsun tüm yurttaşlarını Türk Ulusu çatı kimliğinde birleştirmiştir…’
YAŞASIN CUMHURİYET!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap