SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trafik Anlayışımız
25.01.2020

Dünya’da sorun olan trafik bizim ülkemiz ve bölgemizde sanırım sorunların başında geliyor .Dünya küçülmeye devam ettikçe de sorun büyüyor.


Nerede duracağı bilinemiyor! Biz bugün kent içi trafikten,kaldırım karmaşasından,eğitim yetersizliğinden,kısacası çaresizliğimizden söz etmeye, ilgili ve yetkililerimizi uyarmaya çalışmak istiyoruz.


Önce kaldırımlardan başlayalım!


Bilinir ki kent içi trafikte yeni bir adım atıldı. Arkası gelecek kuşkusuz. Ancak yılların bir sorunudur ki;kaldırımlarımızda yaşanıyor. Son günlerde büyük bir karmaşa var. Neler mi oluyor?


Ara sokaklarda yaşananlar, şimdilerde ana caddelere sıçradı. Kaldırımlar park yeri olmuş. Öyle ki vatandaşın hakkına , yürüme hürriyetine el konulmuş.



Gün içerisinde işyerlerinin, akşamları da evlerinin önüne aracını çekenler, kaldırımlarda anarşiye neden oluyor.


Gariptir ki karışanları, uyaranları yok! Aslında olması da zor.


Akıl alacak gibi değil. Adam aracını kaldırıma çıkarıyor, yayaya geçecek yer bırakmıyor. Ben aracımı sağlama aldım, sen ne yaparsan yap dercesine.


Böylesi tablolar, kentin her yanında. Şimdilerde ise anayollarda yaşanıyor.


Bizde diyoruz ki; Avrupa Birliği’ne gireceğiz, eğitime daha çok önem vermeliyiz.


Kaldı ki biz toplum olarak; trafik lambalarına saygı da zorlanıyoruz, lambaları hiçe sayıyoruz, görevliyi görmezden geliyoruz. Acaba cezaları arttırırsak çare olur mu?

Olmaz efendim olmaz.


Kafaları değiştirmek lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap