SON DAKİKA
SON DAKİKA


Lösev bülteni ve alıntılar
9.08.2020

 

Lösemili çocuklara sağlık ve eğitim vakfı Türkiye’de ve dünyada ismi duyulan LÖSEV;bundan 21 sene önce bir masa,bir sandalye ve kurucularının cebinden koydukları 5 bin TL ile çıkılan yolda bugün dünya lideri bir sivil toplum kuruluşu olmuştur.

LÖSEV’in 21 senede yaşattığı lösemili çocukların oranı %92’leri aşan başarısı ve kalıcı çözümler üreten eserleri ile bir dünya markası oldu.

Lösev’in kuruluş amacı; lösemili çocuklar başta olmak üzere; çocuk ve yetişkin onkoloji hastalarının sağlık ve eğitimlerine yardımcı olmak,lösemi ve kanser başta olmak üzere tüm branşlarda tam teşekküllü eğitim ve araştırma merkezleri kurarak, hastane, fakülte ,üniversite açarak özellikle lösemi ve kanserin önlenebilmesi için projeler geliştirmek ve bu konuda çalışan ulusal ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği yapmaktır.

Lösev’in hedefi %100 tam tedavi başarısıdır.Sadece lösemi değil bütün kanser hastalarındaki ölümlere azaltarak çağdaş ülkelerin yakaladığı başarıları geçmektir.Çok modern kanser araştırma enstitüsü ve merkezleri kurularak %100 tedavi sağlanması ve özellikle çocuklarımızın sağlıklı gıdalar ile doğal ,temiz bir çevrede yaşama kavuşmalarını sağlamaktır.

Lösemili çocuklarımızın yetkililerden istekleri; LÖSEV hastanelerine tam ruhsat verilmesi, radyoterapi cihazlarına kullanım izni,kanser tedavi ve araştırmaları için doktor kadroları verilmesi,daha fazla yatak ruhsatı ,yoğun bakım ünitelerinin açılması,çocuklara oyun alanları, spor tesisleri ve parklar açmak.

Böyle bir hizmeti yapmak için yola çıkan ve bir dernek kurup faaliyetlerini sürdüren yeni yeni atılımlara imza atmaya hazırlanan böyle bir derneğin yönetim kurulunda görev alan herkese, ayrıca böyle bir hayır Derneği’ne yardım eden çok değerli yardımseverlere sonsuz teşekkürler .

İyi ki varsınız.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap