SON DAKİKA
SON DAKİKA


Anneler Günü
9.05.2021

Değil, yılın bütün günleri sana dansa yine de yeterli olur mu bilinmez. Adını böyle koymuşlar bu günün, Anneler Günü demişler. Sadece bugün değil bütün günler senin olsun ,bütün güzellikler, iyilikler, mutluluklar senin olsun kutsal varlık. Ben de bugünden bu kutsal gününü kutluyorum.

Kalbimizdeki yerin apayrıdır, sevgin içimizde kaynayan ve taşa, coşkun akan ırmakların çağıldamasıyla eşdeğer tarifsiz, varlığımıza sebep varlık, baş tacı.

Seninle büyüdük; saçlarımızı ellerinle taradın, gözlerin içimizi ısıttı, kolumuz kanadımız oldun, yürüyen ayağımız gören gözünüz...

Hastalandık başucumuzda beklediniz, uykusuz geceler sana yoldaş oldu, nice zamanlar kendinizden vazgeçip biz oldunuz.

Yıllar geçti büyüdük, beraberliğimiz de dertlerimizi de büyüttük. Dert bizimdi fakat sırtlanan yine sen.

Analar, annelerimiz hayatın her evresinde muhtaç olduğumuz biricik varlıklar. Belki kıymetlerini tam olarak bilemediğimiz, yokluklarında ise bütün benliğimizle varlığına ihtiyaç duyduğumuz eşsiz insanlar sizlersiniz. Toplum binasının yükünü taşıyan sağlam direklersiniz. Yarınlar sizin sayenizde aydınlanır.

Bazen bir heykeltıraş olur yontarsınız Bazen kulaklarımıza yaşamın ezgilerini fısıldarsınız. İçimizi ısıtan sizlerin sevgisi oldu. Yıllarca bir tebessümünüz dünyalara bedeldi. Farkında olmasanız da bir tatlı sözünüz kanat olurdu uçardık mutluluktan ruhumuzu okşardınız.

Nasıl unutabiliriz ki  onca emeğiniz var üstümüzde; sizin elinizde yoğrulduk, mayalandık ve de piştik.

Her birimiz sizlerin gölgesinde yetiştik ama bitmedi biliyoruz aklınız hep bizlerde olacak.

Ey anneler! Yaşayacaksınız hep gönüllerde. Tüm annelerin önünde saygıyla eğiliyor ve ellerinden öpüyoruz.

 Hayırlı hafta sonları. 3 ana kuralımızı unutmayalım;

MASKE -MESAFE -HİJYEN

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap