SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yine hüsran!
31.10.2020

 
Maalesef ülke olarak acı bir gün daha yaşadık.. İzmir’de meydana gelen depremde can kayıplarınız, yaralılarımız var. Ölenlerimize rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bir tarafta böyle acılar, diğer taraftan hayat devam ediyor. Dolayısıyla maça dönersek; görevde kalıp kalmayacağı konusundaki belirsizlik neredeyse maç başlayana kadar devam eden Newton, Fenerbahçe karşısındaki  kadroyu aynen sahaya sürdü. Lige çık kötü bir giriş yapan bordo mavililerin bu kadroyla bu maçta meler yapacağı merak edilirken, ilk 25 dakikada sergilediği futbol tam bir hayal kırıklığı oldu. Kötü oyun devam ederken savunmanın daha da kötü yerleşim düzeniyle bom boş bırakılan Tırpan, yaklaşık 25 metreden bu duruma faturayı kesti.

Bu gol ilginç bir şekilde karşılaşmanın seyrini değiştirdi. Trabzonspor’u kendine getirdi. Sahneye Nwakame çıktı. Israrla takip ettiği pozisyonda topla buluşturduğu Serkan, Trabzonspor adına rakip kaleye ilk şutu attı ve golü buldu. Böylece bordo mavililer tabiri caizse “fabrika ayarlarına” döndü. Nwakame, bireysel yeteneklerini oyunun bu bölümünde ön plana çıkardı. Peş peşe iki golle takılma skor avantajı sağladı. Taa ki Kamil Ahmet’in inanılmaz hatasını affetmeyen Yusuf’un skoru 3-2’ye yetiren golü atana kadar...

İkinci yarıya da konuk ekip iyi başladı. Trabzonspor savunmasına ciddi sıkıntılar yaşattıkları dönemde penaltı da buldular. Ama Aytaç’ın vuruşunda Uğurcan uzanıp golü önleyince bordo mavililer yeniden dengeyi kurdu. Ancak pozisyon üreten taraf yine Kasımpaşa oldu. Bu anlarda yine Uğurcan sahneye çıktı. Çok kritik toplar çıkardı. Ancak maçın bitimine kısa süre  kala Edgar’ın ters vuruşuna ve yine Edgar’ın yanından çok sert şut atan Koita’nın vuruşuna bir şey yapamadı. .

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap