SON DAKİKA
SON DAKİKA


Uzatmalarda kabus!
22.04.2021

Trabzonspor son 4 haftadaki beraberlik serisiyle 8 puan kaybetmesine rağmen, kazandığı takdirde lig üçüncülüğü şansını artıracağı Galatasaray mücadelesine çok etkili başladı. İlk yarı boyunca rakibini adeta kendi yarı alanına hapsetti. Öyle ki sarı kırmızılılar, tek isabetli şut atamadan 45 dakikayı tamamladı. Ama bordo mavililer daha ilk dakikadan itibaren çok net pozisyonlar üretti. Ancak gününde olan Muslera kritik toplar çıkarırken, Trabzonspor bir kez de direk engeline takıldı.

Trabzonspor ikinci yarıda da golü bulana kadar etkili olan taraftı. Galatasaray’ı öyle bunalttı ki, gol kaçınılmazdı ve Edgar’ın çok şık vuruşuyla geldi. Gol sonrası her şey tersine döndü. Bunda başrolü maalesef Abdullah Avcı oynadı. Maç berabere devam ederken Abdülkadir Ömür girmek için hazırlık yapıyordu. O sırada takım öne geçti. Oyunu iyi okuyan teknik adam bu durumda kararını değiştirir, Abdülkadir Parmak’ı oyuna alırdı. Sonra Nwakame’yi çıkarmak ne demek! Tek top tutan adam. En son çıkarılacak oyuncu o. Ama Abdullah Avcı, tel tel dökülen oyuncularını görmedi, göremedi. Afobe bu maçın daha doğrusu bu kritik anların oyuncusu mu? Neden aldı oyuna anlayana aşkolsun!

Kayıp 2 puanın tek sorumlusu maalesef Avcı ve oyuncu değişikliklerindeki tercihleridir. 5 maçta beşinci beraberlik. Böyle giderse Trabzonspor Guinnes Rekorlar kitabına girer. Lig üçüncülüğü şansı son dakika beraberliğiyle tümüyle azaldı, artık planlar önümüzdeki sezon için yapılmalı.

Fatih Terim’e gelelim; artık söz söylemek istemediğim, ligin üstesinden gelebileceklerine inanmadığım hakemlerden biri olan Mete Kalkavan’a yaptıkları sportmenlikle asla bağdaşmaz. Kalkavan’ın bu hakaretleri sadece bir sarı kartla geçiştirmesi  de asla kabul edilemez...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap