SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor’da seriye devam!
18.04.2021

Trabzonspor’da beraberlik geleneği sürüyor! Sivasspor maçıyla başlayan Kayserispor ve Rizespor karşılaşmalarıyla üçte üç olan beraberlik serisi Hatayspor karşısında dörde yükseldi.  4 maçta 4 puan kazanmak demek, 8 puanı çöpe atmak denektir. Böyle bir durum zirve mücadelesi yapan bir takım için büyük handikap. Ekleyin 8 puanı, lideri yakalıyorsunuz! Neyse ki geriden takip eden rakipleri de puan kaybediyor ve dördüncülük şimdilik tehlikede gibi gözükmüyor. Kalitesi düşük bir maç izledik. İki takım da birbirini zorlayacak tempo tutturamadı. İlk yarıda kalelere atılan ve isabet bulan tek şut Djaniny’den geldi. 

O da gol oldu. İkinci yarıda durum değişmedi. Trabzonspor adeta attığı golün üzerine yattı. Skoru koruma çabasına girdi. Bu nedenle Hatayspor biraz daha atak gözüktü, pozisyonlar buldu. Değerlendiremediği gibi Trabzonspor’un çabuk çıkışlarında sıkıntı yaşadı. Yusuf Sarı kaleciyle karşı karşıya kaldığı fırsatı kaçırınca konuk ekip umutlandığı beraberliği uzatmalarda da kovaladı. Nitekim bir penaltı kazandı. Penaltı kararı tamam. Ama Uğurcan’ın kurtarışından sonraki tekrar kararı tam bir çifte standart! Eğer penaltı vuruşlarında kalecilerin ya da oyuncuların hareketleri bu kadar  milimetrik incelenirse hepsi tekrar edilir. TFF ve MHK’nin Trabzonspor’a olumsuz ön yargısı devam ediyor. Zorbay Küçük Süper Lig maçını taşıyacak bir potansiyele sahip değil. Kendisini bu maça atamak sözünü ettiğimiz önyargını ürünü. Son sözümüzde Abdullah Avcı’ya. Maalesef oyunu iyi okuyamıyor. Maçı tekrar izlerse yaptığı değişikliklerin bu skorda Zorbay Küçük kadar rolünün olduğunu görecektir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap