SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor bıraktığı yerden!
5.03.2021

Trabzonspor, iyi oynamasa da Fenerbahçe’ye karşı haketmeden aldığı yenilgiyi telafi etme amacındaydı? Kasımpaşa karşısına bu motivasyonla çıkarken Abdullah Avcı, 3 gün önce kendi sahasında kaybeden kadroyu Flavio dışında korudu, Abdulkadir Parmak’a şans verdi.

Üst soralar için mutlak kazanması gerektiği maçın başlarında bordo mavililer, Kasımpaşa önünde zorlandı. Kritik pozisyonlar da verdi. Ancak rakip kaleye etkili gittiği ilk atağında Djaniny ile golü  buldu.

Yenik duruma düşse de gol sonrası oyunu forse eden taraf yine ev sahibi ekip oldu. Baskıyı inatla sürdürdü, Trabzonspor savunmasını hataya zorladı. Nitekim ilk yarı biterken amacına ulaştı ve penaltıyla eşitliği yakaladı.

İkinci yarı aynı isimlerle ama farklı bir Trabzonspor çıktı. Bu kez oyununu rakibe kabul ettiren, baskı uygulayan, sorarla gol arayan taraf bordo mavililer oldu. Yeniden öne geçme şansı iki kez cömertçe harcandı. Bordo mavililer bir kez de direğe takıldı. Ancak inatla kovaladığı golü Bakasetas ile buldu.

Gol sonrası yine baskı yiyen ve bu durumu önlemekte zorlanan bir Trabzonspor izledik. İşin garibi kulübeden önlem amaçlı müdahaleler her zamanki gibi gecikti. Ekuban ve Nwakame eski formlarından çok uzak olduğu için takım oyununda gözükmediler. Genç Serkan geleceği olan bir oyuncu ana ciddi hatalar yapıyor. Topu gereğinden fazla ayağında tutmasının faturası hem takımı hem de kendisi için ağır oluyor. Dikkatli olması lazım.

Sonuçta kazanan Trabzonspor, bu galibiyetle hem moral buldu hem de lider Galatasaray’ın haftayı puansız kapatması nedeniyle zirveye 3 puan daha yaklaşmış oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap