SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tek Uğurcan
20.09.2019

Trabzonspor öncelikle geçen sezon ki performansından uzak. Özellikle lig maçlarındaki görüntüsü şampiyonluk hedefinden uzaklaştığını gösteriyor. Böyle olunca da taraftar haklı olarak neden bu kadar transfer yaptınız diye soruyor. Bu sezon yapılan transferlerden şu ana kadar takıma yalnızca Sörloth katkıda bulundu, oda birkaç maç haricinde sahada pek göremedi. Obi’nın ismi var kendisi yok. Sturridge elişi bir olay, duruşu ayrı bir olay. Sahalara çıkmadan futbol dışı olaylarla gündeme gelmeye başladı. Sonuçta bordo mavili takım bir kaosun içine sürüklenmekte. Maalesef teknik ekip ve yönetim daha önce meslektaşlarının yaptığı hataları yapmaya başladılar. Başarılı sonuçlara imza atan  altyapı oyuncuları nın yanına yenilerini ekleme yerine dışardan daha pahalı, isim yapmış ve sorunlu oyuncuları alarak akımın iskelesini bozdular. Dün gece oynanan Getafe Maçında Trabzonspor futbolcuları Omurgasız bir futbol sergilediler. Ünal hocam bir değişiklik yaparak Abdülkadir parmak yerine Doğan’ı oyuna sürdü Bu da Abdülkadirın  son maçlardaki performans düşüklüğünü bağlayabiliriz. İlk yarıda Trabzonspor’un rakip kalede ne bir pozisyonu var ne de bir şutu. Trabzonspor hücum anlayışından çok savunma anlayışında bir oyun sergiledi. İkinci yarıda Sturridge ve daha sonra Abdülkadir’i oyuna aldı Ünal hoca. Özellikle Abdülkadir’in orta sahaya getirdiği dirençle takım bir nebze olsun pozisyon bulmaya başladı. Bu Trabzonspor’un beraberlik almasına yeterli olmadı çünkü ilk yarı hiç pozisyonu olmayan Trabzonspor ikinci yarı bir buçuk pozisyon bulabildi.

Ev sahibi Getafe bu devrede farka gidebilirdi. Farkı önleyen kaleci Uğurcan oldu. Trabzonspor’da tek hata yapmayan futbolcusuydu. Diğer futbolcular ise maalesef aldıkları parayı hak etmiyorlar son zamanlarda bu kadar kötü Trabzonspor görmedim. Getafe takımı yenilmeyecek bir takım değildi, Trabzonspor buradan puan ve puanlarla dönebilirdi. Dün gece Sahada boş gezen ve hiçbir şey üretmeyen Bir takım vardı. Yıldız diye alınan Sörloth  Sör gitmiş Loth kalmış. Hele diğer yıldız Sturridge ne demeli vallahi bu yıldız oyuncu mu?  Bizimle dalga geçiyor heralde! Neyse ne varsa yine bizim yerlilerde var. Dün gece Trabzonspor’u özellikle ikinci yarıda kurtarışlarlarıyla farklı yenilmekten kurtaran kalecimiz Uğurcan’ı canı gönülden kutluyorum. Diğerlerininde aldıkları parayı....

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap