SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rodallega hesap kesti!
17.12.2019

Kalan 3 maçını da kazanıp, devreyi 35 puanla bitirmeyi hedefleyen ve Sivasspor’la aradaki farkın kapanması için liderin puan kaybetmesini bekleyecek olan Trabzonspor, Ege temsilcisi Denizlispor karşısına coşkulu bir taraftar desteğiyle çıktı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın puan kayıpları sonrası alınacak üç puan şampiyonluk yarışında büyük avantaj sağlayacağından taraftarlar tribünleri küçük boşluklar dışında doldurup takıma 90 dakika boyunca destek verdiler.

Abdülkadir Ömür dışında genel olarak ilk onbirde şans verdiği oyuncularını uzun süre sonra ilk kez birlikte kullanma şansını bulan Trabzonspor, 4 eski oyuncusu Rodallega, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru ve Olcay Şahan’ın da forma giydiği konuk ekibe üstünlüğünü 15. dakikadan itibaren hissettirdi.

Orta sahada Sosa yerini almış, savunma eksiklerin tamamlamış, Sturridge destekli Trabzonspor’un kadrosu konuk ekibe nazaran daha üst klasmanda bir takım. Böyle bir tabloda Trabzonspor maçın favorisi gibi gözüktü. Oyun düşük tempoda başlasa da Trabzonspor giderek vites yükseltti. Fırsatlar yakaladı. Ama golü rakip oyuncu Oğuz’un ters vuruşuyla buldu.

İkinci yarıya tutuk başlayan Trabzonspor Denizlispor’un baskısını önleyemedi. Çok geçmeden Hugo Rodallega şık bir kafa vuruşuyla skoru eşitledi.

Giderek yorgunluk belirtileri görülen Trabzonspor’da Ünal Karaman, Abdülkadir Parmak ve Ekuban’ı oyuna aldı.

Trabzonspor tempoyu yükseltip risk almaya başladı. Ancak Sosa ve Nwakame tutuk kalınca istediği etkinliği rakip üzerinde kuramadığı gibi geride önemli açıklar verdi. Son dakikalarda Rodallega yine sahneye çıktı ve Trabzonspor tribünlerinde buz gibi hava estirdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap