SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rahat kazandı!
20.01.2021

 
Antalya deplasmanında uzun süre 10 kişiyle oynamak zorunda kalan rakibinde karşısında beraberliği uzatmaların son dakikasında kurtarabilen Trabzonspor, orada kaybettiği iki puanın telafisi için Konyaspor karşısına çıktı. İlk yarıda oyunun büyük bölümünde topa hâkim olsa da bordo mavililer, rakibe kritik pozisyonlar verdi. Ancak konuk ekip kalesinde yarattığı ilk pozisyonda da golü bulan taraf oldu. Golde Abdulkadir Ömür-Serkan Asan-Nwakaeme iş birliği alkışı halletti. Gol sonrası pas trafiğini iyi yürüten Trabzonspor, bal yapmayan arı örneği sadece top çevirdi.  Rakip sert oyunuyla pas trafiğini durdurmayı tercih etti. Bu durum Abdulkadir Ömür’ün sakatlanarak oyunu terk etmesine, yeşil beyazlılarda sadece ilk yarıda 3 oyuncunun sarı kart görmesine neden oldu.

İkinci yarı da ilk 45’inci dakikanın tekrarı gibi başladı. Topla çok oynayan Trabzonspor, pozisyon bulan Konyaspor’da. Bu durum 10 dakika süreyle devam etti. Ama bordo mavililer kaliteli pas trafiğinin karşılığını ilk golde olduğu gibi almakta gecikmedi. Serkan-Nwakaeme-Flavio organizasyonuyla ikinci, Ekuban Djaniny duvar paslaşmasıyla üçüncü gol geldi. 61. dakika dolarken maç Konyaspor’un direnci kırıldı. Maç koptu. Bordo mavililer son yarım saati kalesinde bir gol görmesine neden olan abartılı rahatlıkla top çevirmekle ve değişikliklerle oyuncu dinlendirerek tamamladı.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap