SON DAKİKA
SON DAKİKA


Önce Üzüldü Sonra Sevindi!
23.12.2020

Türkiye, Trabzonspor ve Türk futbolunun unutulmaz ismi Özkan Sümer’in ölüm haberiyle sarsıldı. Özkan Sümer’in toprağa verilmesinden sadece 1 saat sonra daha acısını yaşarken, onun yıllarını - ömrünü verdiği Trabzonspor’u zorlu bir lig sınavına çıktı. Rakip Hatayspor’du ve evinde çok başarılı bir takımdı. Buna rağmen bordo mavililer, Özkan Sümer’in teknik direktörlüğü günlerindeki büyük havasından çok uzak olsa da, zorlu karşılaşmayı 3 puanla geçti.

Bordo mavililer özellikle ilk yarının tamamı ve ikinci yarının ilk bölümünde çok kötü futbol sergiledi. 46-70. dakikalar arasında rakibine çok mahkum oynadı. Bu bölümde savunmanın çaresiz kaldığı pozisyonlarda Uğurcan tek başına sahneye çıktı. Çok net pozisyonlarda kalesinde devleşti.

Uğurcan’ın direnişi özgüven kazandırdı. Trabzonspor bir ölü top organizasyonunda Vitor Hugo ile adeta “atamayana atarlar!” dedi. Uzatmalarla kalan 20 dakikada skoru iyi korudu ve 3 puanın sahibi oldu.

Trabzonspor camiası güne Sümer’in vefatıyla üzgün başladı. Ancak Hatay’da elde edilen ve artık Trabzonspor’un adını kritik bölgedeki değil üst sıralardaki rakipleri arasında anılmasını sağlayacak 3 puanla teselli buldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap