SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne değişti?
24.11.2020

Trabzonspor yeni teknik Direktörü Abdullah Avcı ile hiç de azımsanmayacak süre çalışma imkanı bulduğu Milli maç arasından sonra Erzurumspor’u konuk etti. Abdullah Avcı’nın ilk on bir tercihlerinin Newton’dan farklı olmayan uygulamasıyla bordo mavililer maça etkili başlayan taraf oldu. Pozisyonlar da buldu. Aradığı gole ulaştıktan sonra her nedense eski durumuna döndü. Bu kez etkili olan pozisyon bulan taraf konuk ekip oldu. Savunmada verilen gediklerde rakip forvet beceriksiz davrandı.

İlk yarı bu tempoyla tamamlandı.

Erzurumspor baskılı oyununu ikinci yarıda da sürdürdü. Trabzonspor bu baskıya direnmekte zaman zaman zorlansa da çabuk çıkışlarla rakip ceza alanda varlığını hissettirdi. Hem ev sahibi hem de konuk ekip forvetleri yakalandıkları kritik pozisyonlardan yararlanamadılar.

Burada altı çizilmesi gereken en önemli nokta, Trabzonspor’un kendi sahasında ligin vasat ekiplerinden birine karşı bu kadar mahkum oynaması.  İşin garibi bütün bunlar olurken Trabzonspor teknik Direktörü bizler gibi izlemekle yetindi. Oyuna müdahalede Newton gibi geç ve kararsız kaldı. İhsan Derelioğlu’nun Alanya’daki müdahale performansına yaklaşamadı bile. O halde soruyoruz; tabi ki Trabzonspor’un kazanması çok güzel ama Avcı ile ne değişti? Gelecek maçlar için bu takım kime güven verdi?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap