SON DAKİKA
SON DAKİKA


Muhteşem geri dönüş!
6.04.2019

Tribünlerin dolması için birçok neden vardı: milli maç ve seçim nedeniyle oluşan uzun süreli futbol hasretinin sona ermesi, 25 gün sonra Trabzon’da maç oynanması, futbol için güzel bir hava ve en önemlisi bu maçı kazandığı takdirde bordo-mavililerin lig dördüncülüğü için ciddi bir mesafe katetmesi gibi.

Bütün bunlara karşın ciddi boşlukların gözlendiği tribünler önünde Trabzonspor maçın favorisi gibi dursa da, daha maçın başında hücuma çıkarken kaptırılan bir topla kalesinde Doukara’dan hem şık hem de şok gol gördü. Hüseyin bu hatasıyla bir süre bocaladı. Yetmedi, birkaç dakika sonra solbekteki sürpriz İbanez’in, arkasından hamle yapan ve kısa mesafede kendisini geride bırakan Amilton’a ikramında top direkten döndü.

Bu artçı şok Trabzonspor’u kendine getirdi. Amilton’un çok rahat kullandığı İbanez’in kulvarından yeni bir tehlike yaşanmadan Olcay - Nwakaeme işbirliğiyle hem eşitlik golü hem de özgüven buldu.

Sonrasında iki takımın çabası ilk yarıda başka gol getirmediyse bunda Doukara ile mücadelesinde üstelik çok önemli bir pozisyonda Hüseyin’in bu kez kritik müdahalesinin rolü büyük oldu.

İkinci yarının başlamasıyla rakip kaleye yoğun baskı kuran Trabzonspor, bunun karşılığını ilk yarıda etkili olamayan Abdülkadir Parmak’ın devreye girmesiyle aldı. Genç oyuncunun bireysel çabalarıyla kazandırdığı tartışılır serbest vuruştan gelen ve klas vuruşuyla direkten dönen topu Ekuban tamamladı. İbanez’in de toparlanmasıyla artık baskı yemeyen bordo-mavililer durmadı. Nwakaeme ilk golde Olcay’a yaptığı asist borcunu ödedi. Uzun süre kadro dışı kaldıktan sonra başarılı bir geri dönüş yapan Olcay takımını rahatlattı. Finaliyse genç oyuncu Murat Cem Akpınar yaptı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap