SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ligin en kötüsü
13.12.2020

Trabzonspor- Kayseri karşılaşmasını izledikten sonra, ligin en kötü futbol oynayan takımının bordo mavililer olduğuna bir kez daha bir kez daha tanıklık ettik. Geçen sezon pandemi dönemine girmeden önce sadece şampiyonluğun en kuvvetli adayı olmakla değil, oynadığı kaliteli futbolla da taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan takım nasıl bu hale geldi, şaşırmamak mümkün değil.

Abdullah Avcı ile birlikte verilen umutlu mesajların tamamen hayal ürünü olduğu dördüncü maçında bir kez daha teyit edilmiş oldu. Newton’un takımıyla Avcı’nın takımı arasındaki fark nedir, görebilen var mı? Tamam 4 maç, yenilgi yok, yenen gol sadece bir. Ama oynanan futbol nasıl açıklanacak? Kaldı ki Kayseri karşısındaki bu oyunla maç gol yemeden tamamlanmışsa bunu Trabzonspor savunmasının becerisiyle değil, Kayserispor’un hücum girişimlerindeki son vuruş beceriksizliğiyle ilişkilendirebiliriz ancak.

Taraftara hoş gelen bir oyununu izleyebilen var mı bu dört maçta? Kayserispor maçına bakın; kaleci yine dirençli, savunma idare etti diyelim. Ama ikinci ve üçüncü bölgede Trabzonspor’un etkisini görebilen var mı? Yan pas, geri pas, ne yaptığını bilmeden sadece zaman kazan! Pozisyon üretebildi mi rakip kalede?

Kötü tercihli bir kadro çıkardı maça Avcı. İkinci yarıda düzeltti ama yine de etkili olamadı takımı.

Ve böylece ligin en kötüsü damgasını yemekten kurtaramadı!

Önceki sezon kurduğu kadroyla alkışı hak eden yönetim bu sezonki transferlerde tabiri caizse çuvalladı! Bu takıma yeni katılan transferlerden Viktor Hugo hariç katkı sağlayan yok. Abdullah Avcı bu takıma bir şeyler katmak istiyorsa yeni transferlere verdiği şansı alt yapıdan gelen gençlere verse hem daha kötü skorlar almaz hem de Türk Futboluna yeni isimler kazandırmış olur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap