SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kolaydı, Zorla Oldu!
30.08.2019

Trabzonspor Avrupa Ligi Play Off maçlarının ikinci ayağında Yunanistan Ekibi AEK karşısına deplasmanda elde ettiği büyük avantaj ile çıktı.

Teknik Direktör Ünal Karaman, rövanşa ilk maçta elde ettiği 3-1’lik skorun tur için fazla risk doğurmayacağı düşüncesiyle biraz da hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçını düşünerek küçük çaplı bir rotasyona gitti ve savunmanın göbeğinde İvanildo ve Campi’ye, orta alanda da Obi Mikel’e şans verdi.

Ama bu rahatlığın bedeli ilk yarıda ağır ödendi. Ünal Karaman’ın Kasımpaşa maçında verdiği şansı kullanamamalarına rağmen sahaya sürdüğü oyuncular  Fernandes ve Obi Mikel, 5 dakika arayla iki büyük hata yaptılar be ilk maçtaki skor avantajını ilk yarım saatte erittiler. İlk yarının son dakikalarında Pereira çizgiden çıkardığı topla daha büyük kabusu önledi.

Trabzonspor ikinci yarıya hızlı başlasa da Yusuf Sarı ve Nwakame ile kaçırılan fırsatlardan adeta saç baş yoldurdu. Özellikle Abdülkadir Ömür’ün yerine giren Yusuf Sarı kötü performansıyla sağ kanatta çok top ezdi. Dakikalar ilerledikçe bordo mavililer iki farkla yenik olsalar da kendilerine tur için yetecek skoru koruma çabasına girdiler.

Karaman, rotasyon için tercih ettiği ve yanıldığı 3 ismin yanı sıra sonradan şans verdiği Yusuf Sarı’ya kendisi de tahammül edemeyip oyundan aldı. Sıkıntı son saniyelere kadar sürdü. Ama Trabzonspor sonunda kolayı zor da olsa başararak tur sevincini yaşattı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap