SON DAKİKA
SON DAKİKA


Klasik Trabzonspor
14.02.2021
Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında, daha önceki maçlarda olduğu gibi, golü bulana kadar rakibini bunalttı. Sağdan, soldan, ortadan her türlü girişimi denedi. Rakibi bunalttı, hataya zorladı, ilk hatalarında da golü buldu.
Golden sonra tablo tümüyle farklılaştı. Roller değişti, Gaziantep FK, savunmaya çekilen Trabzonspor’u bunaltmaya başladı. Bordo-Mavililer, son düdüğe kadar bu durumu değiştirmekte zorlandı ve taraftarına adeta dokuz doğurttu. İki tarafın da etkili olduğu bölümlerde kaleciler kritik pozisyonlar çıkardı. Gaziantep FK kalecisi Günay’ın, Bakasetas’ın golünde yapacağı bir şey yoktu. Burada altını çizmek istediğimiz konu Abdullah Avcı’nın oyuncu değişikliklerindeki zamanlama tercihleri.  Bu maçta da tıpkı Trabzonspor klasiği gibi bir Abdullah Avcı klasiği izledik. Sağanak yağışın ağırlaştırdığı zemin oyuncuları çok yordu. Son 15 dakikaya girildiğinde oyuncularının adım atacak dahi hali kalmamışken Abdullah Avcı oyuncu değişikliği için neredeyse maçın sonunu bekledi.

Neyse; Trabzonspor tek farkla da olsa kazandı ve zirve mücadelesini devam ettirdi. Abdullah Avcı’nın bunda rolü çok büyük. Oyuncu değişikliklerindeki zamanlamasında bir bildiği vardır diyelim ve kendisini 6’dan 45’e yükselen puanlar için tebrik edelim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap