SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kaçınılmaz Sonuç!
25.10.2019

Süper Lig’de üst üste aldığı galibiyetlerle  zirveye çıkan Trabzonspor, Avrupa’da da var olabilmesi için mutlak yenmek zorunda olduğu Krasnodar takımını konuk etti.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’ndan çıkmayı hedefleyen ancak ilk iki maçında umduğunu bulamayan Bordo mavililerde Ünal Karaman, Rusya Cumhuriyet temsilcisine karşı savunmanın merkezinde, daha önceki kupa maçlarında olduğu gibi rotasyona gitti.  İki stoperini dinlendiren Karaman , önceki akşam yapılan antrenmanda sol arka adalesinde çekme olan Sturridge’i de kadrodan çıkarmak zorunda kaldı.

Trabzonspor ilk 20 dakikada hiç de mutlak kazanması gereken bir maç performansı gösteremedi. Kalesinde önemli bir tehlike de yaşadı. Uğurcan’ı geçen Süleymanov’un topu direkten döndü. Sonrasında toparlandı Trabzonspor. Krasnodar takımının kalesine Sosa ve Yusuf’un taşıdığı toplarla baskı kurdu. Sörloth ve Nwakame’nin kötü gününde olmaları medeniyle 3 net pozisyondan yararlanamayınca ilk yarı golsüz bitti.

İkinci yarıya istekli arzulu başlayan Krasnodar, istediğini almakta gecikmedi. Yenik duruma düşen bordo mavili oyuncular toparlanıp eşitlik için baskı kurdular. Doğan ve Avdijaj oyuna girince Trabzonspor orta sahada üstünlüğü ele aldı ama bu sefer rakip geri yaslanarak direnç yaptı. Trabzonspor’a karşı kontrataklarla gol aramaya başladı .

Burada Ünal hocaya sormak gerekiyor; bu kadar rotasyona ne gerek vardı? Savunmanın göbeğinde iki stoperi neden değiştirdin? Daha da kötüsü kanat oyuncusu Kamil Ahmet neden orta sahanın göbeğinde oynadı?  Belli ki arayış peşinde ama bu bir hazırlık maçı değil ki!

Sonuç olarak sahada 2-0’lık bir hüsran var, bunun da baş sebebı Ünal hocadır. Ne yaptığını bilmez bir durumda bir takım sahaya sürdü.Bundan sonraki Avrupa maçlarına Ünal hoca yerine Sosa çıksın. Ya da takımı kendi haline bıraksın daha iyi sonuç alacaklarına inanıyorum. Sosa’yı kutlamak istiyorum . Gerçekten yüreğini ortaya koyuyor ve çok iyi bir profesyonel.  Akşamın iyilerinden bir tanesi de Yusuftu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap