SON DAKİKA
SON DAKİKA


İlk Maçta Tamam!
5.02.2020

Öncelikle iki noktanın altını  özellikle çizmek isteriz;

1-Hüseyin Çimşir; her maç önemlidir. Rakibin Ligi ne olursa olsun oynanmamış maç kazanılmış sayılmaz. Hele bu maç iki ayaklı olursa, yani rövanşı varsa! İdeal onbire yakın çıktı bu maça. Görevine ve rakibe saygıdır bunun adı.

2-Trabzonspor ve Erzurumspor taraftarı; yer yer boşluklar olsa da Trabzonspor tribünlerindeki doluluk bir aidiyet meselesidir. Taraftarın her birine alkışlar. Fenerbahçe maçına herkes gelir, önemli olan bu maçtı!

Erzurumspor taraftarı; Süper Ligde hiç bir takımın taraftarı kendilerine ayrılan bölümü bu kadar dolduramadı. Bravo.

Gelelim maça;Trabzonspor daha ilk yarıda rövanş için kendisine yetecek skoru yıldızlarıyla daha ilk yarıda buldu. İşi baştan sıkı tutmanın karşılığını buldu.

İkinci yarıda baskılı oynayan ve Trabzonspor’u zorlayan Erzurumspor’un umutlarını  ilk yarıda Yusuf’un yaptığı gibi Merthan da topu kendi filelerine göndererek tümüyle kırdı.  Bu maçın da yıldızı olmayı hak eden gol vuruşunun ardından Sörloth’un ikinci kez fileleri havalandırmasıyla fark 5’e çıktı. Centilmence oynanan karşılaşmada böylece Trabzonspor yarı final vizesini bir anlamda daha ilk maçta almış oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap