SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hatalar Avcı’yla başladı Terim’le bitti!
13.09.2021

İlk üç haftayı güç olarak kendinden zayıf takımlara karşı  kayıpsız kapatıp liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, derbi maçta zorlu rakibi Galatasaray’ı konuk etti. Abdullah Avcı’nın oynadığı maçlarda güven vermeyen İsmail Köybaşı ve uzun sakatlık döneminden sonra bir türlü güç kazanamayan Abdülkadir Ömür tercihleri ilk yarım saate damgasını vurdu. Bu kötü tercihlere savunmada yapılan basit hatalar eklenince  konuk ekip ummadığı şekilde iki farkı buldu. Avcı hatasından dönüp İsmail ve Abdülkadir Ömür’ü dışarı aldı ve Trondsen ile Yusuf’u sahaya sürdü. Bu değişiklikler kısa sürede sonuç verdi, böylece Trabzonspor oyunu rakip yarı alana yıktı. İlk yarı bitmeden de aradığı golü buldu ve soyunma odasına farkı bire indirerek gitti.


Trabzonspor ikinci yarının ilk bölümünde rakibine oranla topu daha çok kontrol eden taraftı. Bu etkinlik eşitlik golünü de çabuk getirdi. Bunda Fatih Terim’in hatalı oyuncu değişikliklerinin rolü büyük oldu. Skoru koruma arzusu kendisine böyle bir hata yaptırmış olacak. Teknik adamların karşılıklı yanlış oyuncu tercihleri sonrası 2-2’lik skor ortaya çıktı. Zira Abdullah Avcı maça başlarken yaptığı hataları düzeltse de tel tel dökülen Edgar Le’ye nasıl maç boyu tahammül etti? Neden bir Hüseyin’i düşünmüyor, bilinmez! Siops çok etkili bir oyuncu, daha önceden neden oyuna koymadı, bilinmez! Abdülkadir Parmak’a ne oldu, bilinmez.

Bence iki takımı da memnun etmeyen skorun ortaya çıkmasında sadece teknik adam hataları değil hakem hatalarının da rolü oldu. Trabzonspor’un bana göre iki penaltısı verilmedi. Belli ki Trabzonspor bu sezon da hakemlerden yana büyük sorun yaşayacak.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap