SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hakem Oyunları Erken Başladı!
24.08.2021

Trabzonspor deplasman galibiyetiyle başlangıç yaptığı yeni sezonda taraftarının önündeki ilk sınavında bu başarıyı taçlandırmak istedi. Bu amaçla Sivasspor’a baskı yaparak topu ayağında tutup erken gol bulmayı amaçlayan bordo mavililer karşısında konuk ekip, kontrataklarla gol aradı. Daha maçın başında son dönemin en çok eleştirilen ismi Uğurcan’ın olağanüstüsü kurtarışıyla moral motivasyonu artan Trabzonspor golü bulmakta gecikmedi ve Bakasetas’ın penaltı vuruşuyla öne geçti. Golün ev sahibi ekipte yarattığı rehavetle boş alanlar bulan Sivasspor kanatları etkili kullanıp eşitlik peşinden koştu ama ilk yarıda istediğini elde edemedi.

Trabzonspor ikinci yarıya çok hareketli ve çok şık bir Nwakame golüyle başladı. Farkın ikiye çıkmasıyla bordo mavililer Oyunu tümüyle Sivasspor yarı alanına yıktı. İlk yarıya oranla çok etkili oynadı. Avcı takımı rahatlatmak için değişikliklere gitti.

İşte bu sıralarda hakem Abdulkadir Bitigen devreye girdi. Uyduruk bir penaltı kararıyla farkın bire inmesini sağladı.  Böylece ortam gerildi, gereksiz sertlikler tartışmalar başladı. Bitigen bu durumu atlatmak için bol bol kartını kullandı. Ligin daha başı! Bu hakemlerle uzun maratonda işler daha da kötüleşir. Büyük fedakarlıklarla önemli bir kadro kuran Trabzonspor’un önünü kesmeye yönelik hamleler şimdiden başladı. Yönetimin gerekli müdahaleleri zaman geçmeden yapması gerekir. Bizden uyarması.

Maçın genelinde Trabzonsporlu futbolcular ellerinden geleni yaptılar. Takımda aksayan oyuncu İsmail oldu. Hem oyuncu kaçırması hem de anlamsız toplara vuruşlarıyla, özellikle penaltıda rakibin önüne top atmasıyla acemi futbolcu gibiydi. Savunmanın solunda sıkıntı büyük. Buraya da Abdullah Avcı zaman geçmeden müdahale etmeli.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap