SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gidişat kötü!
20.09.2020

 

Trabzonspor iki haftada beş puan kaybederek taraftarına daha şimdiden büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Öncelikle şunun altını çizelim; Trabzonspor geçen sezona oranla bu sezon çok kötü bir performans gösteriyor. Özellikle hücum bölgesinde çok etkisiz ve pozisyon üretme bakımından çok kısır bir görüntü veriyor. En acı olan da 28 dakika 10 kişi oynayan rakibi karşısında bir pozisyon bile üretememesi.  Bu durumda teknik direktörün çok büyük bir etkisi var.   Geçen maçta olduğu gibi bu maçta da yine yanlış oyuncu değişikliği yaparak takımının puan kaybetmesinde en önemli etken oldu.

Bu maçın skoruna en az Newton kadar olumsuz etki eden bir diğer kişi şüphesiz hakem Volkan Bayarslan oldu. İki metreden görüp de penaltı verdiği pozisyonu VAR’da izleyerek iptal ettirdi. Bir diğer pozisyonda maçın son dakikasında Serkan’a yapılan hareketi görmedi. Hadi o kaçırdı diyelim; VAR ne işe yarar? Bu iki pozisyon da gösterdi ki görmemesi “bu sezon da hakemler kararını çoktan vermiş” dedirtiyor!

Anlaşılan şu ki Trabzonspor’un ne MHK de ne de Federasyon’da bir gücü kalmamış, sıradan bir kulüp olmuş. Trabzonspor’u buralarda temsil eden arkadaşlar lütfen gereğini yapsınlar. İş işten geçmeden de yönetim artık gücünü göstersin. İki haftada oynanan maçlara bakıldığı zaman ligde en çok hakkı yenen takım yine Trabzonspor diye görünüyor.

Yönetime bir uyarımız da Newton ile ilgili; fazla zaman geçirmeden bir hoca aramaya başlasınlar, bu hocayla iş çok zor görünüyor, eğer bir mucize olmazsa!

Diğer taraftan geçen sezona damga vuran genç yıldızların formsuzluğu olumsuz gidişatı doğuran bir başka faktör oldu.  Serkan, Abdurrahim ve Hüseyin, onlara Abdulkadir Parmak’ı da ekleyebilirsiniz. Kötü başladılar. Birileri kendilerine Trabzonspor gibi büyük bir camiada futbol oynadıklarını hatırlatsın.  Geçen seneden bu yana kendilerinde en çok değişen şey saç tipleri olmuş, onları geliştirmişler. Biz futbollarını geliştirmelerini bekliyorduk!

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap