SON DAKİKA
SON DAKİKA


Futbol affetmez
18.02.2019

Bu maçı kaybettiği takdirde kendini düşme potasının kritik yerinde bulacak olan Alanyaspor, Trabzonspor’a karşı uyguladığı sert ve başarılı savunmasıyla amacına ulaştı. Konuk ekip ikinci yarıda bulduğu gollerle Trabzonspor’u sahasında net skorla yenerken, rahat bir nefes aldı. Ancak Trabzonspor’u da zirve yarışından uzaklaştırdı. Bordo-Mavililer ilk yarıda rakibine bir türlü üstünlük kuramadı. Bunun için kanatları devreye sokması gerekirdi.

Abdülkadir Ömür ve Nwakaeme kötü günündeydi. Göbekten de gidemedi. Çünkü Sosa ve Yusuf Yazıcı etkili değildi. Ekuban bir kez devreye girdi, pasına Abdülkadir Ömür çok kötü vurdu. İkinci yarı Trabzonspor için iyi başladı. Kazanılan penaltı atışında Rodallega daha dikkatli olsa maçın seyri farklı olabilirdi. Ardından Ekuban fırsat kaçırdı. Kendi evinde iyi savunma yapan rakibe karşı bunları kaçırırsan futbol affetmez. Nitekim Alanyaspor’un golleri peş peşe geldi. Trabzonspor tam teslim oldu. Ünal Karaman da aynı şekilde oyunu adeta bıraktı. O değişiklikleri sanki amaçsız yaptı. Bir sözümüz de taraftara; oyundan alınan gençlere bu tepkiyi göstermeyin. Onlar bu kulübün geleceğidir. Bazı maçlarda kötü oynama hakları vardır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap