SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırat-Karaman
3.11.2019

Trabzonspor 10 günde yaptığı 3 maçta büyük kayıplar yaşadı. Avrupa Ligi’nde şansını azalttı, iki lig maçında dün akşamla birlikte 5 puan kaybetti. Göztepe yenilgisinin iki kahramanından baş rolü oynayan karşılaşmanın hakemleri oldu. Fırat Aydınus ve arkadaşları maçın kaderiyle oynadı. Trabzonspor’un mutlak penaltısını VAR hakemleriyle birlikte görmezden geldi. “Bu VAR daha ne işe yarar” dedirtti. Göztepe’nin abartılı sertliğine göz yumdu. O kadar zaman çalındı, sadece 4 dakika uzattı. Hakem hatalarını sayın sayabildiğiniz kadar.

 

Gelelim Ünal Karaman’a: Tamam fakat oyuncun çok. Onların yokluğunda bir kadro oluşmuş, bununla neden bu kadar oynarsın? Ne gerek var savunmanın göbeğinde birbirine uyum sağlayan ikiliyi bozmaya? Kötü bir kadro çıkardı yine. Sadece savunmada değil orta alanda da gereksiz müdahale yaptı. Kötü bir ilk yarı çıktı ortaya. Kaleye bir kez gelen rakibe savunmada yerleşme hatasıyla gol ikram edildi.

 

Trabzon’a hocasız gelen Göztepe’yi ilk yarıda futbolcular gibi hafife alan Ünal hoca, ikinci yarıda Kamil Ahmet ve Avdijaj takviyelerini yaptı.Rakip üzerinde ezilci baskı kuruldu.Birçok pozisyon yakalandı ama bu kez Beto kalesinde devleşti. Bir de Fırat Aydınus faktörü devreye girdi ve Trabzonspor hiç ummadığı bir skor aldı. Liderlik şansını yine kullanamadı. Bu arada Ünal Karaman’ın ikinci yarıda sahaya sürdüğü Avdijaj’ı oyundan

almasına bir anlam veremediğimizi de belirtelim. Bir açıklaması olacaktır elbet!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap