SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bahar havası!
7.05.2019

Trabzonspor’un kalan 4 maçını alması halinde, lig üçüncülüğünü elde edebileceği için bu maç önemliydi. Ama böylesine kritik maça taraftarı Ramazan’ın ilk gününü bahane edip ilgi göstermedi.

İki kulüp ve taraftarları arasındaki dostluk bağlarının biraz da rehavete neden olduğunu hissettirdikleri anlarda Trabzonspor önce Sosa’nın ayağından Lung’un hediyesi sayılabilecek bir gol buldu. Ardından bu sezon 24. kez direkten dönen topu tamamlayan Yusuf farkı ikiye çıkarınca maçın havası da değişti. Oyuncular futbolu ve mücadeleyi hatırladılar. Çok geçmeden Uğurcan’ın hatalı çıkışında  Hasan Hüseyin’in golü gelip fark bire inince, oyuna bir de heyecan eklendi. İlk yarı böyle bitti.

İkinci yarı ilk yarının aksine daha tempolu geçti. Trabzonspor rakibinin üzerine etkili gitti. Ama savunmasındaki yerleşme hatası nedeniyle bir anda kalesinde eşitlik golünü gördü. Neyse ki bir dakika sonra Abdülkadir Ömür sahneye çıktı. Aynı Abdülkadir Novak’a da “al da at” dedi ve Trabzonspor bahar rehavetinin etkisinde kaldığı maçı iki farkla alarak üçüncülük yarışı için umutlarını yeşertti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap