SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı ile ne değişti?
9.12.2020

 
Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor kötü oyunla da olsa kazandığı iki maçtan sonra üst üste üçüncü galibiyeti almak için DG Sivasspor karşısına çıktı. Geçen sezonun flaş, bu sezonun ise şu ana kadar performansı çok düşük takımları arasında yer alan kırmızı beyazlılar karşısında Trabzonspor, ilk 10 dakikada etkili oldu, sonuç alamadı. Konuk takım sonrasında dengeyi sağladı ve oyunda tempo giderek düştü. Böylece maç adeta tatsız- tuzsuz halı saha mücadelesine dönüştü.

İlk yarı bu sıkıcı haliye bitecek diye beklenirken Ekuban orta alanda kendi başlattığı atağı Abdulkadir Ömür’ün asistiyle kendi bitirdi ve şık bir vuruşla 1-0 öne geçirdiği takımının soyunma odasına moralle gitmesini sağladı.
Trabzonspor ilk yarıdaki kötü temposunu ikinci yarıda da sürdürdü. İkinci golü bulup rahatlamak yerine 1-0’ı koruma amaçlı geri çekildi. Gol umudunu çabuk çıkarak bulmaya bağladı. Ekuban’la bu şansı da yakaladı ama olmadı.

Konuk ekip yüklendikçe bordo mavili savunma hata yapmaya başladı. 76. dakikada Gradel savunmayı peşine taktı, Yatabare iyi vuramadı, Hakan Arslan şık vuruş yaptı. Bu arada Trabzonspor savunması bütün bunları izlemekle yetindi.

İşin garibi Abdullah Avcı da sadece izledi. Oyuna müdahale etmek 89. dakikada aklına geldi! Ama iş işten geçmişti.

Son söz; ne oynadığını kimsenin anlamadığı Trabzonspor’un transferlerine. Bu oyuncuları kim izledi, kim aldı, neden aldı. Ahmet Ağaoğlu önce bunu açıklasın. Abdullah Avcı da oyuna bu kadar neden geç müdahale ettiğini bir zahmet! Sahi Avcı ile ne değişti?

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap