SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ah Avcı ah!
9.03.2021

 
Trabzonspor zirve mücadelesinde büyük bir yara aldı. Kim ne derse desin bunun faturası teknik kadroya yazar! Son haftalarda genel olarak oyuncuların performansında gözle görülür bir düşüş var, buna önlem alınması gerek ama Bordo maviliklerde özellikle beklerin SOS verdiği gerçeğini herkes gördü bir Abdullah Avcı görmedi. Özellikle Serkan ciddi hatalar yapıyor. Abdullah Avcı geçen maçta kendisini oyundan alıp Abdulkadir Parmak’ı burada kullandı.

İyi de iş çıkardı Abdulkadir. Ama Avcı bu maçta golü yedirene kadar bekledi bu değişiklik için. Sonra elinde bir Yusuf Sarı var. Baker orta alanda sürünüyor neden bu kadar süre oyunda tutarsın onu, anlaşılmaz bir durum!

Avcı’nın artık alıştığımız oyuna geç ve yanlış müdahalelerini geçelim, gelelim Uğurcan’a. Bir çok maçı adeta tek başına kurtardı. Ama bu maçın kaybedilmesinde Avcı kadar suçlu. Alanyaspor’dan yediği golleri bir izlesin kendi de bize hak verecek.

Bu maçın Alanyaspor açısından en önemli kahraman iki gole imza atan Davidson. Sonradan oyuna girdi, Avcı kendisini fark edememiş olacak ki önlem aldırmadı. Geliyoruz son kahramana! Hakem Suat Arslanboğa maçın skoruna direkt etki etti. İki metre önündeki pozisyonda penaltıyı atladı. VAR kendisini kurtardı. İki takım için de yanlış kararları oldu. Maçı zevkle izlenmekten çıkardı. Faul ve kart kararlarında standardı tutturamadı. Alanyaspor’la oyuncuların zaman çalma çabalarını görmezden geldi. Bu nedenle maça oyunculardan daha çok damga vurdu.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap