SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zafere giden yol
6.10.2019

Hafta içinde Hakan Kutlu hoca ile yaptığım röportajda bana şunu demişti: Bir galibiyet, Giresunspor’un geleceğini değiştirecek.

Bunu söylerken, en büyük güvencesi oyuncu grubuydu.

Sezon başında transfer edilen isimleri gördüğümüzde, ‘Bu takım zirveye oynar’ demiştik. Ama olmadı. Erkan Sözeri’nin de dediği gibi, maya tutmadı. Yapılması gereken yapıldığı ve en doğru isimde karar kılındı. Hakan Kutlu’nun takımın başına getirilmesi en doğru karardı. Dün bunu açık bir şekilde gördük.

Kazanılınca her şey güzel görünür ancak ben o kişilerden değilim. Yanlış gördüğüm zaman bunu açık bir şekilde söyleyen, köşeme taşıyan birisiyim.

Giresunspor belki de son 2 sezon yakalayamadığı gol fırsatlarını dün Akhisarspor karşısında buldu.

Bazısında acemice vuruşlar, bazısında ise acele edilmesi nedeniyle mücadele 1-0 bitti.

Giresun’un savunmasında sıkıntısı yok. Özellikle Numan ve Murat çok iyi bir ikili oldu.

Orta sahada Mehmet Güven bildiğimiz performansından uzak. Çabuk yoruluyor. İyi bir Renan Mehmet’i keser. Ahmet İlhan gerçek bir kamikaze. 3 kez bayıldı ama çıkmadı. Böyle oyuncular Giresun’u yukarıya taşır. Del Valle ile Landel daha iyi olursa, görülecek ki Giresunspor hem içeride hem de dışarıda kolay kazanacak. Rusescu, tek golü attı ancak basitleri kaçırdı.

Onun kalitesinde biri bunları gol yapmalı.

Yapmalı ki, takım sonuca daha kolay gitsin. Hakan hocaya dün için tek eleştirim Özgür Can’ı çıkarmasıydı. Hani diyorum ki, o kalıp Rusescu çıksaydı sanki daha iyi olurdu.

Kazandık. Şükürler olsun. Ancak taraftarsız bir Giresun hiçbir şey. Ne olursa olsun desteğe devam. Taraftarın takıma küsme gibi bir hakkı yok. Çünkü bu takım hepimizin. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap