SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yaratıcı oyuncu eksikliği
1.11.2020
Geçtiğimiz haftayı boş geçen Giresunspor, çıkışını Ümraniyespor maçıyla sürdürmek istiyordu. Fakat anlaşılan o ki 1 haftalık ara, takıma yaramadı. Defansta pozisyon verme sıkıntısı bu maçta da kendini gösterdi. Nitekim 22. dakikada ekibimiz 4 maçtır kazanamayan Ümraniye karşısında geri düştü. Konuk ekip önde olmanın verdiği avantajı suistimal ederek zaman geçirmeye çalıştı. Amacı futbol oynamak değil oynatmamaktı. Buna  ne yazık ki hakem de göz yumdu. Ama Giresunspor’un bunlarla da başa çıkmayı öğrenmesi gerekir. 

Giresunspor’un pes etmeyen bir yapısı var. Bursaspor, Boluspor ve Adanaspor karşılaşmalarını geriden gelip kazanmasını bilmişti. Fakat dün öyle olmadı. Sadece mücadele her zaman yetmeyebiliyor. Özellikle kapanana ve oynatmamaya çalışan takımlar karşısında farklı stratejilere ihtiyaç var.

 Giresunspor dün sürekli olarak kenardan yapılan ortalarla etkili olmaya çalıştı. Çünkü sahada yaratıcı oyuncu eksikliği hissediliyor. Nalepa’dan başka oyunda farklılık yaratan bir isim yok. Traore’nin bu konuda daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Ayrıca ileride Balde’ye alternatifin gerekli olduğu gözüküyor. Farklı tipte daha hızlı bir forvet oyuncusu bu tip maçların akışını değiştirebilir. Lig uzun bir maraton ve bu tip kazalar olabilir. Giresunspor zirve mücadelesinde kaldığı yerden devam edecektir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap