SON DAKİKA
SON DAKİKA


Son sözü Giresun söyler
4.10.2020
SON hafta elde ettiği galibiyeti taçlandırmak için sahaya çıkan Giresunspor, Boluspor’u konuk etti. Maçın ne kadar zor geçeceği belliydi, nitekim öyle de oldu. Karşılıklı ataklar şeklinde başlayan maçta, ilk perdeyi konuk ekip Boluspor açtı. Serbest vuruşun ardından gelen gol, Giresunspor’un moralini bozmuştu. Ancak geçen hafta da aynı senaryoyla karşılaşan Çotanaklar, bunun üstesinden gelmeyi bilmişti. Yine aynısı olacak mıydı? Hepimiz merak ediyor ve gözümüzü maçtan ayırmıyorduk.

İlk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarının daha ilk dakikalarında Balde ile önemli bir fırsatı kaçıran ekibimiz, maçı çevireceğinin sinyalini veriyordu. 63’te rakip kaleyi bir kez daha yoklayan Giresunsporumuz, aradığı golü 68’de Balde ile buldu. 
Eşitlik sonrası ataklarını sıklaştıran Çotanaklar, uzatma anlarında bulduğu golle altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Geçen hafta olduğu gibi yine son sözü Giresunspor söyledi. Üst üste ikinci galibiyetini alarak çıkışını sürdüren Karadeniz ekibi, oynadığı futbolla da alkış aldı. Bu futbol sürdüğü sürece, Giresunspor son ana kadar Süper Lig yarışı içinde olur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap