SON DAKİKA
SON DAKİKA


Senden güzeli yok
15.02.2021
1. Lig’de Giresunspor fırtınası dinmek bilmiyor. Hakan Keleş ile farklı bir kimliğe bürünen Çotanaklar, dün deplasmanda Boluspor ile kritik bir 90 dakikaya çıktı. Bu maç öncesinde oynadığı son 9 maçı kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan Yeşil-Beyazlılar, kar yağışı altında oynanan maçta Boluspor engelini 1-0’lık skorla geçerek 10’da 10 yaptı.

Karşılaşma, beklendiği gibi iki takımın temkinli oyunuyla başladı. Önce Giresunspor Uzodimma ile kaleyi yokladı, ardından Hamza Gür’le Boluspor... Bu iki pozisyon dışında kayda değer tehlike yaşanmadı ve devre golsüz eşitlikle geçildi.
Kar yağışının her geçen dakika şiddetini artırmasıyla oyuncular da zeminin azizliğine uğradı ve istenilen performanslar ortaya çıkmadı.
Bu şartlara rağmen 3 puanı almayı kafasına koyan Giresunspor, ikinci yarıda daha diri bir rakip buldu karşısında. Ancak rakibin gol girişimlerinde gole izin vermeyen yeşil-beyazlı ekip, aradığı golü 72’nci dakikada Eren ile buldu. Caner Hüseyin’in ortasını iyi değerlendiren kaptan, kafa golüyle durumu 1-0 yaptı.

Kalan sürede skoru koruyan ve oyun kontrolünü elinde tutan Çotanaklar, altın değerinde bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı.
İstanbulspor’un ve Altay’ın puan kaybettikleri haftada önemli bir galibiyet alan Giresunspor, Süper Lig hedefine 1 adım daha yaklaştı.
Baştan tüm teknik ekip ve futbolcular olmak üzere bu güzel sonuçlarda kimin emeği varsa tebrik ediyorum.
Bu arada gelecek hafta küme hattında yer alan Ankaraspor’u konuk edecek olan Çotanaklar, rehavete kapılmamalı. Bu tür maçlar çok tehlikeli olur. Umarım bu güzel seri Ankara maçında da devam eder.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap