SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şahane oyun
25.01.2021
Giresunspor, ikinci yarıya da galibiyetle başladı. Yeni stadı olan Çotanak Stadyumu’nda ilk maçına çıkan yeşil-beyazlı ekibimiz, mükemmele yakın bir futbol ortaya koydu.
Bu futbolun karşılığı elbette 3 puandı ama 1-0 değildi. Son vuruşlardaki beceriksizlik maçın 1-0 bitmesine neden oldu. Sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan Giresunspor, 5-0 kazanacağı maçı tek golle kazandı.
Rakip Balıkesirspor, 1 puana razıyım görüntüsü verdi. Zaten oyunun çok büyük bölümü de Balıkesirspor yarı sahasında geçti.

Burada dikkat edilmesi gereken bir başka konu da, orta saha oyuncularının etkili oyunuydu. Gerek hücuma gerek defansa yardım eden bu oyuncular, 90 dakika boyunca neredeyse hiç dinlenmedi. 7 haftadır bu takım gol yemiyorsa kalecinin ve defansın elbette çok büyük katkısı vardır ancak orta saha oyuncularının da emeğini de görmemezlik gelemem.
Son 7 maç; 7 galibiyet, 0 beraberlik, 0 mağlubiyet. Üstelik bu süreçte atılan gol sayısı 12, yenilen gol sayısı ise 0. Bu kolay bir iş değil.

İkinci yarıya transfer yapmadan giren Çotanaklar’ın kadrosu şampiyonluğa oynayacak güçte. Lakin lig uzun bir maraton, bu süreçte sakatlıklar, cezalılar da olacak. Dolayısıyla alternatifli bir kadro şart. “Bu kadro şampiyonluk için yeterli” demek, büyük hata olur.,
Netice itibariyle ben alınan 3 puandan çok oynanan oyuna sevindim. Bu futbol oynandığı sürece Çotanaklar’ın bileğini kolay kolay büken çıkmaz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap