SON DAKİKA
SON DAKİKA


Pes etmez Çotanak!
30.11.2020

 
Giresunspor, zirve yarışındaki rakipleri Samsunspor’dan sonra İstanbulspor karşılaşmasında da puan kaybı yaşadı. İstanbulspor deplasmanının Samsun maçından daha zorlu geçeceği belliydi. En önemli silahı Nalepa’dan yoksun olunması, hafta içi Ziraat Türkiye Kupası maçı oynanması ve maç öncesi takımın golcüsü Balde’nin de oynamayacağı açıklanması mücadelenin zorluğunu daha da artırdı. Tüm eksiklerine rağmen Giresunspor, iyi bir mücadele sergiledi. Bireysel hatadan yenen gol ve takımın 55. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen Giresunspor, maçı hiç bırakmadı.

Hakan Keleş’i yeniden tebrik ediyorum. Takımın en önemli 2 yıldızının olmaması ve 55. dakikada 1 kişi eksik kalınmasına rağmen oyuncalarına maçı domine ettiren bir oyun oynattı. Yakalanan fırsatlar değerlendirilse Giresun’a 3 puanla da dönülebilirdi. Eren’in son dakikada attığı golle getirdiği 1 puan verilen emeğin değerini bulması açısından çok önemliydi.

Daha önce de söylediğim gibi Giresunspor’un kadrosu uzun maratonu götürmek için yetersiz kalıyor. Hakan Keleş bu kısıtlı kadroyla müthiş işler başarıyor. Asla vazgeçmeyen bir takım ortaya çıkardı. Bu puanların toplanmasında Hakan hocanın emeği çok büyük. Fakat bu emeğin amacına ulaşması için mali sorunların aşılması ve takım kadrosunun güçlendirilmesi gerekiyor. Dün Nalepa ve Balde’nin yokluklarının nasıl hissedildiği ortadaydı. Koronavirüs sorunu da ortada. Kadro güçlendirildiğinde bu azim ve inançla şampiyonluk gelir.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap