SON DAKİKA
SON DAKİKA


Mücadele tamam ama oyun yetmiyor
23.11.2020

Giresunspor dün Samsunspor karşısında zirve mücadelesinde önemli bir maça çıktı. Fakat kısır geçen maçta istediği sonucu alamadı. Kısıtlı zamanda kurulan takımla teknik direktör Hakan Keleş çok önemli işler başarıyor. Takımın isteği ve son ana kadar mücadele etme özelliği bu başarının en önemli etkenlerinden. Ancak mücadele ve arzu uzun lig maratonunda Süper Lig'e ulaşmak için yeterli değil. Bunun için Giresunspor'un özellikle evindeki karşılaşmalarda daha üretken olması gerekiyor. Dünkü karşılaşmada mücadele yine üst düzeydi. Giresunspor, rakibinin önde yaptığı baskıyı kıramadı. Bu sebeple istediği pozisyonları üretemedi. Hakan hoca elindeki kadroyla en iyisini yapıyor. Fakat kadro darlığı ile ortaya çıkan oyun yetersiz kalıyor. Nalepa'nın dışında inisiyatif alacak oyunun şeklini değiştirecek oyuncu eksikliği özellikle göze çarpıyor. Hücumda da takıma alternatifler gerekiyor. Balde ve Eren etkisiz kaldığında skor katkısı yapacak isimlere ihtiyaç var.

Giresunspor Hakan hoca yönetimindeki mücadelesiyle Süper Lig'i istediğini gösteriyor. Bu mücadelenin başarıya ulaşması için devre arasında önemli takviyelere ihtiyaç var. Umarız Giresunspor'un önündeki mali engeller elbirliğiyle aşılır ve uzun yıllar hasreti çekilen Süper Lig'e ulaşılır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap