SON DAKİKA
SON DAKİKA


Milletin vekili!
10.10.2020

 
Asıl mesleği avukatlık olan Kadir Aydın, genç yaşta siyasete giriş yapmış, AK Parti Bulancak kurucuları arasında yer almış, siyasette başarı basamaklarını hızlı tırmanarak iki dönem Bulancak Belediye Başkanlığı görevinin ardından Giresun milletvekili olarak TBMM’nde yer almıştır. AK Parti Giresun Milletvekili, İçişleri Komisyon Üyeliği, AK Parti Grup Disiplin Kurulu Üyeliği görevlerini de başarıyla yürütmektedir.

Giresun’a hizmet aşkıyla yola çıkan Sayın Aydın, uyumlu ve başarılı çalışmalarıyla birçok hizmet ve yatırımın Giresun’a gelmesinde öncü ve pay sahibi olmuştur. Son yıllarda bölgemizin en büyük ekonomik kaynaklarından olan fındığın değer bulması için, bölge milletvekilleri ile birlikte büyük mücadele vermiş ve fındığı hak ettiği değere ulaştırmıştır. Başta Giresun merkez ve memleketi Bulancak olmak üzere; millet bahçeleri, spor tesisleri ve belediyelerle ilgili projelerin hayata geçmesinde emeği büyüktür. Son olarak Dereli ilçemiz başta olmak üzere Giresun genelinde yaşanan sel felaketinde; bakanlarımızla ve diğer milletvekilleri ile koordineli çalışmalara imza atarak devletin seferber olması için büyük çaba göstermiştir. 

Ancak Giresun’un sorunları da bitmiyor! İşte milletin vekili olmak çözüm bekleyen tüm bu sorunların üzerine gitmeyi gerektiriyor. Sayın Aydın’ın da bu konuda gayretkeş bir çaba içinde olduğunu söyleyebiliriz. Yakın geçmişe baktığımızda birçok sorunla boğuşan ve her türlü yatırımdan adeta mahrum kalan Giresun görüntüsü artık geride kaldı. Üniversitesi, araştırma hastanesi, stadyumu ve dahi birçok yatırımı son yıllarda hayata geçiren Giresun artık detay projelerle ve sorunlarla uğraşıyor. Merkezde ve ilçelerde belediye başkanlarının hizmet ve proje ataklarıyla Giresun’u yeniden dizayn eden çalışmalarını yakından takip eden ve destek vererek bütçe ve projeler konusunda takipçisi olan Sayın Aydın, tüm bu projelere kaynak aktarılmasında ve hızlandırılmasına katkı sağlamaktadır. Partisinin ve milletinin kendisine yüklediği tüm görevleri hakkıyla yerine getiren Aydın, daha fazlası içinde hiçbir zaman görevden kaçmamaktadır. 

Şimdi Giresun için önemli iki mesele daha var ki; başta Sayın Aydın ve diğer vekillerimize bu konuda tarihi bir görev ve sorumluluk düşmektedir. Ve önemli bir başarı fırsatıdır da diyebiliriz. Kara yolu ve hava yolu ulaşımını çözen ve artık geride bırakan Giresun’a gelmesi gereken hızlı tren/demir yolu meselesi ve çevre yolu projeleri yılların özlemi ve çözümü noktasında pek mesafe kat edilemeyen meseleleridir. Bölge illeri özellikle çevre yolları noktasında önemli mesafeler kat ederken ve çözerken Giresun da henüz bu konuda bir adım atılamadı. Hızlı tren meselesi de başta ticaret odaları olmak üzere, STK’lar ve basının sık sık gündeme getirmesine rağmen ilgi dışı kalan konulardan biri. 

İşte birçok sorununu çözen ve artık geride bırakan Giresun’un geleceği adına çözüm bekleyen en önemli ve öncelikli konuları çevre yolu ve hızlı tren meselesidir. Sayın Aydın bu konuları önüne koyup sahip çıkarsa, Giresun’un geleceğini ve çok önemli bir misyonu üzerine almış olur ve başarırsa kendini tarihe geçirir. Şahsen, Sayın Aydın’ın bu meseleleri sırtlanabileceğini ve başaracağını düşünüyorum.

Şimdiden kolay gelsin.

 



 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap