SON DAKİKA
SON DAKİKA


Mehmet Emür!
10.01.2020

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür

Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde tanıştığımız ve samimi kişiliğiyle sevip, saygı duyduğum nadir insanlardandır. Öncesinde Keşap Belediye Başkanlığı yapan, bir dönem ara verip Bulancak Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve sonrasında tekrar Keşap Belediye Başkanlığını kazanan Sayın Emür, tam bir görev ve proje adamı.

Kısa bir dönemde Giresun İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini de yürüten Sayın Emür, başarısını burada da göstermiş sevilen bir bürokrat olarak ismini Giresun’a kabul ettirmiştir. Asıl mesleği olan İnşaat Mühendisliğinin avantajını aldığı görevlerde ortaya koymuştur. Yenilikçi, çözümcü ve ihtiyaç odaklı projeleriyle ve bu projeleri kısa zamanda hayata geçirmesiyle bilinir. Güler yüzü ve insani mizacıyla da farklı bir Belediye Başkanı olan Sayın Emür, Keşap başta olmak üzere görev yaptığı her yerde sevilen bir isim olmuştur. Gerek siyasi gerekse bürokratik yönlerini iyi anlamda kullanmasını hep bilmiş ve hedeflerine ulaşmıştır.

Şimdi Keşap Belediye Başkanlığı görevini de başarıyla sürdürüyor. İlk döneminde başladığı işlerini bitirirken, yeni projelerle yeni bir Keşap vizyonu yakalamak için üstün bir çaba sarf ediyor. Bir taraftan Keşap’ın alt yapısına yönelik projelere ağırlık verirken bir yandan da sosyal projelere imza atarak Keşap’ın yıldızını parlatmaya devam ediyor. En önemli projelerin başında gelen Doğalgaz’ı Keşap’ta kullanılabilir hale getirmek için çaba harcarken, diğer taraftan bisiklet yolu gibi şehre vizyon katacak detaylara önem veriyor. Karayolları ile dirsek temasını sürdürerek Keşap’ın batı girişini açmak için gayret gösterirken, diğer taraftan Keşap Turizm Fakültesi’nin hayata geçmesi için yoğun mesai harcıyor. Prestij cadde ve sokakların oluşması, yeşil alan ve parklarla, çocuk oyun alanlarından, öğrenci yurtlarının Keşap’a kazandırılmasına kadar pek çok alanda işin takipçisi olarak şehrine değer katmaya çalışıyor.

Sosyal anlamda da oldukça hareketli bir kişilik olan Başkan Emür, her fırsatta; esnaf ve halk ziyaretleri, hasta ve yeni doğan ziyaretleri, cenazeler, düğünlerde bulunmaya dikkat ediyor, elinden geldiğince ayırım gözetmeksizin genç çiftlerin nikahını kendi kıyıyor. Her yönüyle örnek bir kişilik gösteren ve kendini görevine atayan Sayın Emür Başkanımıza bundan sonraki tüm hayatında üstün başarılar diliyor, selam ve saygılarımı iletiyorum.

***

Barış Pınarı Harekat Bölgesi’nde, yol kontrolü yapan askerlerimize hain teröristler tarafından bombalı araçla yapılan saldırıda dört kahraman askerimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yüce milletimizin başı sağolsun…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap