SON DAKİKA
SON DAKİKA


Mahmut Kılıç
28.02.2020

Bu haftaki ismimiz Mahmut Kılıç. AK Parti Giresun Gençlik Kolları Başkanı. Gelecekte siyasetin parlayan isimlerinden olmaya şimdiden aday bir isim. Gerek arkadaş çevresinde gerekse içinde bulunduğu siyaset çevresinde sevilen ve saygı duyulan bir isim. Zaten aksi olsa şu anki görevinin başında olmazdı. Mahmut Kılıç, 14 Nisan 2018’de gerçekleştirilen 5. Olağan kongrede AK Parti Giresun Gençlik Kolları Başkanlığına seçilmeden önce de eski başkan Habil Büyüktaş’ın Başkan yardımcılığını yürütüyordu. İktidar olmanın da getirdiği sorumluluk ve yükle, tam bir fedakârlık ve çalışma partisi olan AK Parti saflarında bulunmak ve bu görevlere seçilmek büyük başarıdır. İşte Sayın Mahmut Kılıç’ta tüm bu zorlukları ve sorumlulukları yüklenerek, tıpkı lideri gibi gece-gündüz demeksizin millete hizmetkâr olabilmek için elini taşın altına koyabilen nadir gençlerden olmuştur. Başkanlığı döneminde bir genel seçim ve bir de yerel seçim geçiren Kılıç ve genç arkadaşlarının çabaları Giresun’daki başarıda önemli bir yere sahiptir diyebiliriz. Sağlam bir genç ekibe sahip olmanın avantajını yaşamışlar ve hissettirmişlerdir. Onların bu çalışmaları ve çabaları da her zaman büyüklerinden takdir ve değer görmüştür. İnandığı dava ve gelecek adına mücadele eden gençlerle birlikte Giresun siyasetinin geleceğinde şimdiden kendine yer edinen genç kardeşimizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Fiskobirlik Arazisi GRÜ’ye tahsis edilmeli!

 

Uzun yıllardır Giresun’un gündeminde bulunan Güre’deki Fiskobirlik entegre tesisleri arazisinin Giresun Üniversite devredilmesi hususu yeniden sıcak gündem haline geldi. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, bunun bir an önce gerçekleştirilmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Bence de doğru bir husus! Giresun Üniversitesi’nin 2006 yılında kurulmasının üzerinden 14 yıl geçti ve hala bir kampüs kimliğine kavuşamadı. Yeni yatırımlar konusunda da, özellikle yeni okul binaları konusunda fazlaca bir gelişim gösteremeyen Giresun Üniversitesi, plansız ve dar bir alana sıkışmak zorunda kaldı.En azından Fiskobirlik arazisi ile sahile indirilebilirse fiziki görünüm olarak ve gelişim alanı olarak biraz kampüs havasına girebilir. Tabi bunu yaparken diğer tarafı da yıkmadan, mağdur etmeden yapmak lazım. Zor yıllar geçiren Fiskobirlik’in üretim alanı olan entegre tesisleri yeni yerine taşınmadan

–Bulancak’ta bulunan 2. OSB alanında yeni yatırımlarına başladı- bunu yapmaya zorlamak haksızlık olur...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap