SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kazanan Giresun olsun…
5.02.2019

AK Parti’den Giresun Belediye Başkanlığına aday olan ve insan odaklı yeni bir vizyon ve anlayışla Giresun’u yönetmeye talip olduklarını ifade eden Av. Aytekin Şenlikoğlu, açıkladığı projeleriyle de farklılığını ortaya koyuyor.

Adaylığı açıklandıktan sonra açıkladığı ilk proje olan, Duble Sahil yolunun Giresun Merkez geçişinin battı-çıktı geçişi ve çevre düzenlemesi Giresun’a nefes aldıracak çok önemli bir proje. Zaten çok yoğun ve sıkışık olan merkez trafiğinin üzerinden transit trafiğini kaldıracak bu projenin devamında yapılacak yeni trafik düzenlemeleri ve yeni otopark projeleri Giresun için hayati bir proje olup, bu zamana kadar, düşünülememiş ya da uygulanamamış olması büyük kayıptır.

Bunun yanında sosyal belediyeciliğe ve insanlara çok büyük önem vereceklerinin altını çizen Şenlikoğlu, Giresun’da herkesi ve her kesimi kucaklayıp her an yanlarında olacaklarını, acı ve mutlu günlerinde herkesin yanında olmaya özen göstereceklerini belirterek, Mega bir proje olarak ele aldıkları Giresun Millet Bahçesi projesini hızla hayata geçireceklerini söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke genelinde uygulamaya soktuğu en büyük projelerden biri olan Millet Bahçesiyle insanlarımız bir araya gelecek ve kaynaşarak kent kültürünü yaşatacaklardır. Giresun Millet Bahçesi projesinin en büyük adımlarından olan doğru projelendirilmesi hususudur ve bunu Giresun’un ihtiyaçları ve kültürüyle yoğurarak ortaya koymak mühimdi.

İşte biz bu aşamayı aşarak olabilecek en güzel projeyi Giresunluların beğenisine sunduk bile. Eski SEKA arazisinde yapımı tamamlanmak üzere olan yeni stadyum kompleksimizin devreye girmesinin ardından hemen eski stadı yıkarak bu alanda Doğu Karadeniz’in en büyük Millet bahçesini hızla hayata geçireceğiz. 40.000 m2 yeşil alan, 1500 araçlık kapalı otopark, 1500 kişilik kültür ve kongre merkezi, girişimcilik merkezi, sporcu yetiştirme merkezi ve bir çok önemli hizmeti içinde barındıran Giresun Millet Bahçesi.. Kent merkezi tarihinin en büyük yeşil alanı olacak. Biz bu şehrin kaderini değiştirmeye geliyoruz. İmar alanlarını ranta değil halka açmaya geliyoruz diyerek, Giresunla ilgili düşünce ve projelerini anlatmaya başladı.

Giresun’un yeni bir heyecana ve anlayışa ihtiyacı olduğunu belirten Şenlikoğlu, Giresun kaybettiği 10 yılı bizimle geri kazanacak ve hizmeti görecektir. Kaldırım ve cadde kaplamalarını yap boz gibi değiştirmekle, yol kenarlarındaki açıklıklarda yeşil alan düzenlemesi yapmakla belediyecilik olmaz. İşte proje ve yeşil alan böyle olur. 10 yıl tek hizmetleri herkesin yüzüne sadece gülümsemek olanları, neşemizle, samimiyetimizle ve hizmetlerimizle anılarda bırakıp yolumuza devam edeceğiz diyor…

Bize de tüm Belediye başkan adaylarımıza başarılar dilemek, kazanan Giresun olmak düşüyor…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap