SON DAKİKA
SON DAKİKA


İnanmak başarmanın yarısıdır
6.07.2020

SONDAN başlayalım; Giresunspor için Süper Lig özlemi dün itibarıyla sona erdi. Emeği geçenlere kocaman bir ALKIŞ…

Oysa daha 15 gün önce hepimiz play-off, sonrasında ise Süper Lig hayalleri kuruyorduk. Pandemi sonrası takım iyi başlamış ve üst üste 2 galibiyetle “Play-Off için bende varım” demişti.

Sonrasında rüzgar tersine döndü. Önce,

Demirspor, sonra Bursa ve dün de Erzurum karşısında alınan yenilgiler, Giresunspor’un Süper Lig hayallerini bir başka bahara erteledi.

Suçlu çok. Dilimizin döndüğünce sıralayalım.

İlk sıraya teknik heyeti koyuyorum.

Büyük hoca olmak, zor dönemleri ya da kriz ortamını çözmekle olur. Hakan Kutlu kusura bakmasın bunu beceremedi. Onunla gelecek yılda devam edilmeli mi? Elbette bunu kararıın yönetim verecek ancak belli ki bu dikiş artık tutmaz.

Sonrasında futbolcular. Yolda yürürken ayakları yere basmıyordu. Hepsinde bir Ronaldo, hepsinde bir Messi havası vardı. Ancak son 3 haftada boylarının ölçüsünü aldılar.

Bırakın yıldız olmayı, kusura bakmasınlar halı sahada bile bazıların kendi takımıma almam.

‘Bu işte en günahsız kim? Dersiniz, başta başkan sonra da yönetim derim. Mevcut sıkıntılar içinde tüm imkanları seferber edip takımı ve şehri ayakta tutmaya çalıştılar.

Bir sezon bitti. Ancak hayat devam ediyor. Yapılması gereken, acil bir şekilde yeni sezonun çalışmasını yapmak ve bu takımı Süper Lig’e çıkarmak.

ABD Başkanı Roosvelt'in çok güzel bir sözü vardır. “İnanmak başarmanın yarısıdır” der. Bizde maalesef inanan az, kaytaran çok oldu.

Eh böyle olunca da, bize hüsran düştü.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap