SON DAKİKA
SON DAKİKA


İlaç gibi geldi
8.11.2020

Giresunspor, deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor karşısından 3 altın puanla ayrıldı. Hafta içi kupada tur atlayarak moral bulan Çotanaklar, ligde Ümraniye yenilgisinin faturasını Bandırma’ya kesti. Bandırmaspor karşısında 2 hatta daha fazla gol atacak pozisyonlar bulan Giresunspor, sadece tek gol atabildi. Kalesinde ciddi tehlikeler atlatan ekibimiz, buna rağmen defansta güven verdi ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli kayıpsız geçmenin mutluluğunu yaşadı. İlaç gibi bir galibiyet desek yeridir.

Maçın başlarında öne geçmek bir takım için büyük avantajdır. Hem moral kazanırsın hem daha iyi oynarsın. Takımların geneli böyledir, istisnalar hariç tabi. Giresunspor da öyle yaptı. Golden sonra etkili oynadı. Bir çok pozisyona girdi. Neticede tek gol bile olsa haneye 3 puan yazıldı.

Balde’ye atılan uzun topların ne kadar rakipler için tehlikeli olduğunu gördük. Giresunspor bunu her maç yapsa her maç gol atar. Balde’de bu potansiyel var.

Tabi bir parantez de Nalepa’ya açmak istiyorum. Giresunspor’un Polonyalı oyuncusu dün yine formunun zirvesindeydi, galibiyette de başrol oynayan oyunculardan biri oldu.

Bu galibiyetle zirve ile aradaki fark 4’e indi. Milli araya moralli giren Karadeniz ekibi, 22 Kasım’da Samsunspor ile derbide karşılaşacak. Bu 15 gün iyi bir fırsat, dolu dolu geçirmeniz dileğiyle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap