SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hiç yoktan iyidir
4.11.2019

Giresunspor alt sıralardan kurtulmak için çıktığı Keçiörengücü maçında da umduğunu bulamadı. İç sahada yenilgisi olmayan Keçiörengücü’nü yenmek isteyen Yeşil-Beyazlılar başarılı olamadı. Zor bir deplasmanda rakibi ile karşılaşan Çotanaklar sahadan beraberlikle ayrıldı ve oynadığı futbolla da ilerisi adına umut verdi.

Giresunspor’da Murat’ın sakatlanması şanssızlık oldu. Ahmet Kesim’in ise kırmızı kart görmesi son dakikalarda Yeşil-Beyazlılar’ı zorladı.

Şu bir gerçek ki bu kadro ile play-off potasında olmak gerçekten zor. Yine alt sıralarda oynayacağız gibi bir görüntü var. Devre arasında 4-5 tane nokta transferler yapılmalı. Bu kadroda 3-4 sakatlık ve eksik oyuncuda küme düşme korkusu yaşanacağı kesin. Bu nedenle devre arasında ne pahasına olursa olsun takviye şart.

Sonuç olarak Keçiörengücü deplasmanında galip gelemedik. Ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin. Giresunspor bunu başardı. Hiç yoktan 1 puan da iyidir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap