SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hakan'sız olmyor
24.12.2019

GİRESUNSPOR’DA Erzurum maçının artçı şokları sürüyor. Geçtiğimiz hafta Erzurum’da yalnızca 3 puan değil özgüven de kaybolmuş gibiydi. Kenarda Hakan Kutlu olmayınca takım sanki bir kişi eksik oynuyor gibi. Bu yardımcı hocamıza saygısızlık olarak algılanmasın ancak dün bunu açık bir şekilde gördük.

Savunmada çok tecrübeli isimler var. Numan ve Ahmet her takımın kadrosunda görmek istediği isimler. Ancak öyle bir gol yedik ki evlere şenlikti. Ortada gol pozisyonu yokken adeta rakibe ikramda bulunduk. Altınordulu Anıl da bu ikramı boş çevirmedi ve topu boş kaleye gönderdi.

Bu gole cevabı çok çabuk verdik. 2 dakika sonra Mehmet Güven’in pasında Rusescu en iyi bildiği işi yapıp topu ağlara gönderdi.

İkinci gol için zaman çoktu ancak Rusescu’ya yardımcı olacak bir başka isim çıkmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Giresun’un en önemli sıkıntılarından birisi orta sahası.

Bekir Yılmaz kesinlikli bu takımın oyuncusu değil. Umarsız.

Topu kaptırıyor, zahmet edip rakipten almak için çaba sarfetmiyor. Devreye sadece bir maç kaldı. Elbette iyi niyetle bu takımı yukarılara çıkarmak için uğraş veren yönetim oyuncularla ilgili tasarrufları da yapacaktır. Bu takımda kimse vaz geçilmez değil.

16 hafta bitti. Hanemize yazılan 20 puan var. 12’nci sıradayız. ‘İyi mi?’ derseniz, değil elbette.

Ancak kalan son haftayı da kayıpsız atlatıp, ligin ikinci yarısında Giresun’un başarısı için oynayacak oyuncularla devam etmek en hayırlısı olacak.

Bizden söylemesi..

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap