SON DAKİKA
SON DAKİKA


Güç ve temsil
31.01.2021

Güç ve temsil önemlidir. Güçlü ve yüksek mevkilerde tanıdık, sizden birilerinin olması değerlidir. Çünkü bu mevkilerde görev yapanlar doğdukları, geldikleri yere ve insanına karşı her zaman vefalı ve pozitif ayrımcılıkla yaklaşırlar. Memleketten biri geldiği zaman yardımcı olabilmek, önlerindeki engelleri kaldırabilmek için çaba gösterirler. Ankara’da adamı olmak deyimi de bu yüzden önemlidir. Memlekete gelecek yatırım ve hizmetlerin hızlanması ve bütçelerinin rahat çıkması için bu adamlara ihtiyaç vardır. Sonuçta tüm ülke Ankara’dan yönetiliyor.

İşte bu hafta size böyle bir insanı tanıtmak, anlatmak istiyorum. Zaman zaman böyle insanları hatırlamak ve hatırlatmak da onlara karşı duyulan vefanın bir gereği olmalıdır diye düşünüyorum. 

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Süleymanoğlu. Sayın Süleymanoğlu’da her zaman bir parçası memleket sevdası ile dolu başarılı bir Giresunlu. Gerek bulunduğu pozisyonu gerekse, memleket sevdası ile attığı adımlar bunu ortaya koyuyor. Çok iyi bir pozisyonda ve iyi imkanlara sahip olmasına rağmen, daha fazla hizmet edebilme aşkıyla siyaseti de düşünerek ve bunun için adım da atarak bunu göstermiştir. Böyle insanların cesaretini desteklemek gerek. Giresun’un siyasi geleceğinde yer alabilecek ve Giresun’a çok şey katacak bir isim olduğu şüphesizdir.

Donanımlı, tecrübeli ve başarılı insanlar her zaman geldikleri makamlara da değer katarlar. Gelecekle ilgili, özellikle siyasi tercihlerde böylesi insanların değerlendirilmesi ve ön plana çıkarılması çok önemlidir. Böyle insanlar çoğu zaman kendilerini saklarlar ve ön plana da çıkmak istemezler. Bazen onları da itelemek, sıranın önüne koymak gerekir. Dar alanlarda paslaşmalar ve kişisel hırslar bir tarafa bırakılabilirse ve Sayın Süleymanoğlu gibi kişiliklere de fırsat verilirse çok daha farklı olabilir. Uzak gibi görünen daha yakında olabilir…

Kimdir Selahattin Süleymanoğlu?

1962 yılında Giresun Alucra’da doğumlu.19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik bölümünde okudu. Gazi Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. Selçuk Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans yaptı. Adabank ve Emlakbank’ta müfettişlik ve müdürlük yaptı. 2000/2001’de Samsun’da Bölge Başmüdürlüğü yaptı. 2007’de Genel Müdür Yardımcısı oldu. 12 yıldır aynı görevine devam ediyor. Aynı zamanda Halkbank Sırbistan ve Bileşim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Süleymanoğlu evli ve 1 çocuk babasıdır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap