SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun'un yüzü gülmüyor
21.10.2019

TFF 1.Lig’de ilk 6 haftada galibiyet yüzü görmeyen Giresunspor, Akhisarspor’u yenerek lig için umutlanmıştı. Fakat dün deplasmanda oynanan Boluspor maçı bir kez daha takımın durumunu gözler önüne serdi. Yeşil-Beyazlılar ilk yarıda beceriksizliğinin yüzünden 3 net pozisyondan yararlanamadı. Bu pozisyonları atamayan Giresunspor, rakibini de oyuna dahil etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise daha iyi oynayan taraf Boluspor oldu. Yaşanan sakatlıklar ve değişiklikler sonrası sazı rakibinin eline veren Giresunspor, kalesinde iki gol gördü ve yine mağlup oldu.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Giresunspor yine sevenlerine hüsranları yaşattı. Bu anlayış devam ettiği sürece, Giresun’un dinamikleri harekete geçmediği sürece Giresunlu’nun yüzü yine gülmeyecek.

Bu arada beyler size sesleniyorum: Gidişat iyi değil. Bu takım geçen sezondan daha kötü. Unutmayalım geçen sezon kümede kalmayı son haftalarda garantilemiştik. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap