SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor kahretti
21.04.2019
Ligde kötü günler geçiren Çotanaklar, dün kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk mücadelesi veren lider Abalı Denizlispor’u konuk etti. Her iki takım açısından büyük önem taşıyan maçta Giresunspor maalesef farklı bir skorla sahadan mağlup ayrılarak düşüşünü sürdürdü.

Dakikalar 11’i gösterirken Denizlispor, eski Giresunsporlu Mehmet Akyüz ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Rakip kalede beraberlik golünü arayan Çotanaklar’ın girişimleri sonuçsuz kaldı. İlk yarının son anlarında konuk Denizlispor penaltı kazandı. Topun başına geçen ilk golün sahibi Mehmet Akyüz, Denizlispor’u 2-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu tayin etti.
Konuk Denizlispor, zor geçmesini beklediği maçın ilk yarısına 2-0 gibi net bir skorla önde giderek büyük bir avantaj yakaladı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Giresunspor’da işler yolunda gitmiyordu. Bu skor avantajıyla ikinci yarıya çıkan lider Denizlispor, etkili oyunu sürdürdü.

Maçın ikinci yarısında Giresunspor, istenen futbolu bir türlü sahaya yansıtamadı. Günün başarılı ismi Mehmet Akyüz, hem kendi hem de takımı adına üçüncü golü bularak maça damga vurdu.
Sahadan 3-0 mağlup olarak ayrılan Giresunspor’da düşüş devam ediyor. Hem futbol hem alınan sonuç Yeşil-Beyazlı camiayı fazlasıyla üzdü. Bir an önce toparlanılmalı. Yoksa gidişat hayra alamet değil. Benden söylemesi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap