SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun'da neler oluyor?!!!
27.05.2020

 

Hizmette bir yılı geride bırakan Giresun Belediye Başkanı Sayın Av. Aytekin Şenlikoğlu, performansı ve dikkat çeken çalışmalarıyla beğeni ve takdirle karşılanıyor. “Giresun’u yaşamaktan keyif alınan bir kent yapmak için gece gündüz demeden ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Halkımız güzel şehrimiz için hizmet bekliyor. Biz de bu hizmeti her şeyin en iyisine layık Giresunumuza sunacağız. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Her şey sizler için. Her şey Giresunumuz için” diyerek ilk günkü heyecanında hala sürdüğünü ortaya koyuyor..

Giresun’da neler oluyor/neler yapılıyor diye bir göz atalım dedik. Yapılanlar karşısında adeta gözlerimiz yerinden fırladı. Yıllarca özellikle Giresun’a şehir kimliği katacak büyük projeler ve yatırımlar konusunda atıl kalan bir şehir fotoğrafı veren Giresun, Sayın Şenlikoğlu’nun seçim sürecinde verdiği projelerini bir bir hayata geçirmesiyle değişiyor. Giresun artık ışıl ışıl, sosyal projelerle hayat bulan, çok daha rahat ve modern bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. İlk olarak ve hızla şehrin önünü açacak olan Bulancak durağı şehir girişi ve sahil aydınlatma projesini uygulamaya alan ve bitirme noktasına getiren başkan şehrin vitrinini yeniden parlattı diyebiliriz. Artık Giresun’a yakışan bir şehir girişi ve trafiği rahatlatan bir düzenlemeyle Giresun çok daha güzel. Yine bu projenin paralelinde tüm Giresun sahilini 17 km boyunca bir baştan bir başa/Keşap Tünelinden, Erikliman Mevkiine kadar pırlanta bir gerdanlık gibi ışıl ışıl kılan aydınlatma projesi de Giresun’un gecesini de gündüz yaptı. Selçuklu motifli 6-8 metrelik dekoratif direkler 25 metre aralıkla dizildi. Şu korona günlerinin ardından serin yaz akşamlarında Giresun sahilleri çok Şenlenecek.

Tüm Giresun genelinde yol genişletmeleri ve yeni imar yolları çalışmalarıyla şehir nefes alıyor. Sokak hayvanlarının üzerine titreniyor. Sosyal yardımlar ve etkileşimlerle toplumun her kesimine ulaşılıyor…

Başkan Şenlikoğlu, Giresun’da ne kadar doğru bir seçim olduğunu çalışmaları ve vaat ettiği tüm projeleri hayata geçirmesiyle ortaya koyuyor. 35 yıldır hiçbir belediye başkanını çözmek bir yana daha da büyüttüğü çöp dağını şimdi 80 dönümlük bir alan olarak Giresun’a yaşam alanı olarak kazandırıyor. Projeler tamamlandı, ilk kazma vuruldu, hatta ağaçları bile dikilmeye başlandı. Giresun Doğu park projesi tamamlandığında Giresun’a 35 yıldır boğan bu alan muhteşem bir yeşil ve sosyal alana dönüşecek. Doğu yakasında yapılacak bir çok projenin öncüsü olan bu proje hızla tamamlanacak. Peki batı yakasında neler oluyor. Batı yakasının en büyük projesi Giresun Atatürk Stadının yerini alacak Millet Bahçesi projesi. Bu proje ile önümüzdeki yıllarda ciddi adımlar atılması bekleniyor. Ancak daha çok plajların hakim olduğu batı yakası, öncelikle tüm işgallerden temizlenerek halkın kullanımına açıldı. Bu alanda hayata geçirilecek projelerle sahiller artık halkın olacak ve herkes özgürce sahille denizle buluşabilecek.

Başkan Şenlikoğlu’nun heyecanı ve performansı Giresun’u dönüştürmeye devam edecektir. Ne diyelim bizde kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Yani Giresun’da Her şey çok güzel olacak diye vaat edilmiyor, her şey çok güzel oluyor…



 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap