SON DAKİKA
SON DAKİKA


Geç açıldık
27.09.2020
İlk haftayı sahada adeta yokları oynayan, ikinci haftada ise uzatma anlarında yediği golle 1 puana razı olan Giresunspor’un Bursa deplasmanında 3 puandan başka hedefi yoktu. Bunun bilincinde sahaya çıkan ekibimiz, maça iyi başlasa da ev sahibi Bursa golü buldu.

Bu gol öncesinde Burak’ın faul yaptığı apaçık belliydi ama hakem oyunu durdurmadı ve Yeşil-Beyazlı ekibin 1-0 yenik duruma düşmesine neden oldu.
Ancak Giresunspor, bu gole takılıp kalmadı. Üst üste tehlikeli ataklar geliştirse de kaleci Ataberk’i geçmekte zorlandı. Buna rağmen ilk yarının son anlarında gelen gol, adeta moral oldu.
İkinci yarıda da iyi bir oyun sergileyen Çotanaklar, Eren Tozlu’nun golüyle 2-1 öne geçti. Sayısız fırsatı değerlendiremeyen Giresunspor, 2-1 maçı kazandı ama 4-5 farklı bir sonuçla da galip ayrılabilirdi. Tabii ki ev sahibi ekibin kalecisi Ataberk’e parantez açmak lazım. Tarihi farkı önledi dersek, yalan olmaz.
Kazanmak önemli ancak yenik durumdan gelip maç kazanmak ise çok çok önemlidir. Tabi bu 3 puan, iyi oyunla gelince keyifler daha da artıyor. İnanıyorum bu istek sürdükçe üst sıraları çok zorlarız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap